podla mna nie lebo je to divne lebo ked ta trafia nevies ani o tom ale zas mas real zbrane aj tak je najlepsi r.a.m real action marker ale je aj najdrahsi inak len tak mimohodom nemate nikto napredaj ppsh alebo daco podobne na prerabku lacne aj rozbite a pokazene ??
Brat chodi par krat do roka hravat a furt sa vrati domov ako lienka bodkovany... (no cely domodrinovany a este ma presviedca ze vyhral - to urcite) ale musi to byt straaasne super hra..ja sa uz rok chystam s kamaratmi ale furt sme este neboli !!!
no my 14 rocny spunti to mastime po seliakych akciach 40na40 jeto uplne brutal hra sak kebyze niekto chce tak mozem dat linky na pozicovne alebo tak kamos ma teraz zbran tak keby dakto chcel tak cez SS
Tuco: ale vies, ze ta trafili (vacsinou), otazka je ci to priznas (ale lov na nepriznavacov je zabava ).
Nejdem sa hadat o tom ci je lepsie AS alebo PB, kazdemu podla chuti. Ked sa chce clovek odreagovat po dlhom tyzdni urcite PB, ked si clovek chce dodat adrenalin troska inym stylom a nevadi mu, ze sa zasere od blata atd tak urcite AS (aj per lepsi pocit z hry kvoli zbraniam). Ale haldat tu ludi, co poznaju jedno alebo druhe je zbytocne, takych tu je ako safranu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Nejdem sa hadat o tom ci je lepsie AS alebo PB, kazdemu podla chuti. Ked sa chce clovek odreagovat po dlhom tyzdni urcite PB, ked si clovek chce dodat adrenalin troska inym stylom a nevadi mu, ze sa zasere od blata atd tak urcite AS (aj per lepsi pocit z hry kvoli zbraniam). Ale haldat tu ludi, co poznaju jedno alebo druhe je zbytocne, takych tu je ako safranu