Ahojte, chcel by som sa spýtať, či tu má niekto skúsenosti s paintballom. Kamoši ma na to nahovárajú pol roka, ale ja stále neviem, či to mám skúšať. Čítal som články, že je to nebezpečné, že to môže človeku ublížiť a podobne. Videl som aj videá, ale tie
pár modrín ti neublíži..a je to adrenalín a sranda.. aj keď trošku drahšia zábavka, ale choď a všetko si zdokumentuj..nech máš na čo spomínať keď budeš starý
Ublížiť ti môže akurát keď sa pri tom potkneš a jebneš na hubu.
Ja chodievam občas hrávať, akurát zhodou okolností zajtra idem. Daj si www.strielanie.sk , tam máš aj vypísané akú výstroj dostaneš a tak. Prakticky si celý niečim zahalený takže to moc ani necítiš ( my si na seba nedávame všetko nech je to väčšia sranda).
je to haluz, len ked som to hral,tak na picu bolo,ze sa furt zahmlievala maska a musela sa stale lestit a lestit....ale sranda bola to hrat len podla obrysov, lebo masku si nemozes dat dole,ked sa hra...
@marleymt ak to myslis vazne, tak zbehni pri autobusovu stanicu do army shopu A. Kmeťa 21 a ked tam bude robiť mladý chalan, tak sa ho popýtaj na nejaké info..je to známy a oni chodia hrávať...síce v MT tuším len do lesa, lebo budova tam nieje, ale nejako treba začať...a aby som nezabudol, tak hrávajú asi iba manuály.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja chodievam občas hrávať, akurát zhodou okolností zajtra idem. Daj si www.strielanie.sk , tam máš aj vypísané akú výstroj dostaneš a tak. Prakticky si celý niečim zahalený takže to moc ani necítiš ( my si na seba nedávame všetko nech je to väčšia sranda).
mimochodom @chevro tá prvá veta sa mi páči
chcela by som skúsiť aj airsoft...kde sa to dá hrať najbližšie k Martinu? Na nete som nič nenašla, neviem, či som blbá alebo slepá...