Pre deti skôr paintball ako airsoft..aj keď ani jedno nie je ten správny šmak pre nezletilých. Hral som paintball s asi 10 ročnými detvákmi a toho malého zmrda kým trafíš tak si 5x označkovaný
podla mojho nazoru paintball ci airsot su pre ludi do 15 rokov dost nebezpecne hry ...ale zo skusenosti som ich zazil vela krat hrat s nami a dost casto mavali horsie urazy nez starsi hraci
@muf Nuž, priznávam, že túto informáciu som nemala celkom overenú - pár zásahov airsoftovou zbraňou som už schytala, paintballovou ešte nie. Ale myslela som, že tým, že pri paitballe sa tá gulička musí nejako "zničiť" aby pustila tú farbu, bude o niečo jemnejšia než tá airsoftová.
Tak či tak, viem si predstaviť, že keby rodičom tie decká celé od modrín, rodičia by nadšením neskákali...
Osobne by som im naozaj odporúčala ten laser game. Je to rovnako zábavné, zabehajú si pri tom, ale zároveň im nehrozia úrazy (maximálne tak, že by sa niekto potkol pri prebiehaní za najbližší roh)
@muf V tom prípade nechápem, prečo bratranec chodil z airsoftu celý modrý (Pamätám si, že sa raz na to teta sťažovala mamine a následne donútila bratranca vyhrnúť tričko a ukázať modrinu na bruchu. A som si istá, že s vyzlečeným tričkom nehral ) Nezávisí to aj od použitej zbrane?
Paintball hravam uz stvrty rok a sice ho neviem porovnat s airsoftom ktory som nikdy nehral viem konstatovat ze paintball boli
Za predpokladu komercnej hry by vsak mali byt dostupne veskere ochranne pomocky, rukavice, chranic krku, vesta, maska.... to je potom clovek ako taky maly robokop a viacmenej to neboli
...kazdopadne zalezi od druhu a nastavenia zbrane, pouzitej municie a nemalo od vzdialenosti a miesta zasahu
My hravame paintball iba v okuliaroch, casto v kratkom tricku a taktickej veste a vecinou mam viac urazov sposobenych odrenim o konare a malincie nez po zasahu gulickou rozny ludia ale rozne znasaju zasah niektorym zostane cervene miesto, iny maju modrinu alebo az podliatinu a niektorym sa priam potrha koza - myslim ze decka pokozka bude este v kategorii kedy zasah znasa velmi zle ale za predpokladu ze ma decko vsetky dostupne ochranne prvky a nejaky labuznik donho nestreli z 5 metrov na nekryte miesto tela tak by to mohlo prezit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pre tých 10-15 rokov, ak sa potrebujú ostreľovať, existuje laser-game.
Tak či tak, viem si predstaviť, že keby rodičom tie decká celé od modrín, rodičia by nadšením neskákali...
Osobne by som im naozaj odporúčala ten laser game. Je to rovnako zábavné, zabehajú si pri tom, ale zároveň im nehrozia úrazy (maximálne tak, že by sa niekto potkol pri prebiehaní za najbližší roh)
a je to super
podla mna je to vhodne
a ked sa stretnu dobrý kamoši vtedy zacina sranda
a na paintball je podla mna najlepsie hrat v budove
Za predpokladu komercnej hry by vsak mali byt dostupne veskere ochranne pomocky, rukavice, chranic krku, vesta, maska.... to je potom clovek ako taky maly robokop a viacmenej to neboli
...kazdopadne zalezi od druhu a nastavenia zbrane, pouzitej municie a nemalo od vzdialenosti a miesta zasahu
My hravame paintball iba v okuliaroch, casto v kratkom tricku a taktickej veste a vecinou mam viac urazov sposobenych odrenim o konare a malincie nez po zasahu gulickou rozny ludia ale rozne znasaju zasah niektorym zostane cervene miesto, iny maju modrinu alebo az podliatinu a niektorym sa priam potrha koza - myslim ze decka pokozka bude este v kategorii kedy zasah znasa velmi zle ale za predpokladu ze ma decko vsetky dostupne ochranne prvky a nejaky labuznik donho nestreli z 5 metrov na nekryte miesto tela tak by to mohlo prezit
super 4sutaže a 1 miesto za každym 1 miesto sme nepotazitelny. Ludia nemate skusenosti tak nekomentujte