Moja prirodzená farba vlasov je svetlejšia špinavá blond. Dosť často som si dávala robiť u kaderníčky melír, ale nakoniec ma to omrzelo kvôli 8 farebnosti mojich vlasov. Jednoducho sa mi prestali páčiť viacfarebné vlasy no ešte stále mám melír( mám to vyr
D ... @6 why?? ked je pisane na farbe je 25 minut ci kolko , tak prec o to niekto nechava dlhsie ? ved tam su vselijake chemikalie ... oni vedia preco tam pisu ten cas ...
ja si myslím že na oranžovo vytiahne jedine hnedé vlasy čiže ak máš špinavé blond a podľa fotky vlastne skôr blond ako špinavé blond tak sa nemusíš obávať že by ti to zafarbilo na ryšavo. To sa môže stať len s tmavými vlasmi vtedy keď ich farba nedostatočne zosvetlí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
respektíve, to čo zosvetľuje, sa nevymyje
postupuj podľa návodu a snáď to oranžové nebude
vlasy ti to ako všetko, čo agresívne zosvetľuje (takže ako všetko okrem možno tak citróna) môže zničiť
Je to šampón, ale zosvetľovač, ale nieje až taký agresívny mal by zosvetliť len o pár stupňov. Je mi jasné že sa to nevymyje
no, pár stupňov je stále agresívne, ale ak sa o ne budeš starať, tak to snáď prežijú
skúsila si to nakoniec? ak áno, ako to dopadlo?