Čo si myslíte o tejto, zrejme, z recesie, istým Humenčanom, vytvorenej strane, ktorú bude možné voliť v tohtoročných voľbách? Minimálne ako oživenie to je vcelku zaujímavý nápad, avšak, bol by ochotní niekto z Vás voliť takúto stranu? Ja osobne, aj keď vi
tiez by som ho asi volil nech si tam hlasuje 1clovek
@ newgeneration teda okrem pali a to nieje jeho meno ale niaki alkohol ci napoj pokial viem nakolko som bol minule v meste a hladali sme kde davaju kapurkovicu aj ked neviem odkial to vzniklo?
Ja mám recesistické strany celkom rád, buď budem voliť tie (ak nebudú robiť také hovadiny ako keď sa Strana přátel piva v Česku zlúčila s ČSSD, čo by ma teda nasralo ) alebo tam hádzať biele lístky.. rozhodne sa ale treba zúčastniť takýmto spôsobom, lebo kto sa nezúčastní vôbec tak de facto čiastočne podporí stranu ktorá sa potom dostane k moci
@she aspon vidno akých iniciatívnych ludí tam máte =D... Už som dlhšie v Humennom nebol keď tak na to myslím, musím sa vybrať neikedy v blízkej dobe... dakde do okolia pozrieť prírodu =P
@johnysheek ide o posledny poldeci na rozlucku ( kapura [brana myslim] ) naznacuej sa tym, ze predtym ako navsteva odide, este si daju pri brane posledne poldeci..ak to nechces spajat s chlastom tak neviem s cim potom..
veď to sa tak pije....do jednej nohy, do druhej nohy a ešte jednu kapurkovú osobne si myslím, že by som ju nevolila, ale je to pekné oživenie nudnej politiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
isto inak skvelý a nápaditý nápad, skutocne..
Žeby som predsa len šla voliť?
@ newgeneration teda okrem pali a to nieje jeho meno ale niaki alkohol ci napoj pokial viem nakolko som bol minule v meste a hladali sme kde davaju kapurkovicu aj ked neviem odkial to vzniklo?
a myslim ze to je slovo, ktore sa da rozumiet vsade na slovensku