proste že ako ste sa nejak previnili a aké to malo následky. či ťa rodičia bili a že ako či ťa fackali alebo varechou atd. a či si pamätáš na nejaký blbý trest z detstva alebo na nejaký výprask a prečo to bolo.
@pubertslatinocelny ja som raz bola donútená týždeň netancovať . písala som si vtedy denník a je tam napísané: mama je strašná tyranka len za to že som statila dres z baletu. ten svet! VRR
haha vtedy to bol ten najhorší trest aký som mohla dostať no a aj teraz by bol asi najhorší
ostaneš tu sedieť, pokiaľ to nezješ!! .. to bol najhorší trest zo všetkých ... a milovala som tie "Padaj do svojej izby a zamysli sa, čo si spravila!!" ja som sa vždy v izbe hrala
ja si pamätám len také, že kľačanie na studenej dlážke na chodbe, kde už po pár minutách tlačili kachličky na kolená za to že sme sa do neskorého večera rozprávali a smiali so sestrou (aj to bolo ticho, len mamina mala uši ako netopier
@sango Aaaano, terasz si mi to pripomenula ! Presne, aj jedlo, aj to s tym "zamysli sa" - takze to jedlo asi.
Ale pre upresnenie; to nebolo, ze by som nejedla (!) - to ja som jedla vzdy docela rada, ale iba to, co navarila mama. A ked ma raz otec bral na chatu, kde sa jedlo same maso, plnena paprika, polotovary z konzerv a take veci, co som doma jakziv nedostavala, tak som teda bola dost protestant
@notyou ani nie, vyslovene ze odpor, to som k nemu nemal, ale zase som sa ani nejak nepretrhal v jeho piti. vsak to bol aj taky len akoze trest, vobec nie daky kruty
hmm.... mala som prisnu vychovu, permanetne som mavala zaracha, nad jedlom som musela sediet dovtedy kym som z toho negrcala a raz som dostala zaucho za slovo "ja to neviem" ked som sa ucila nasobilku deviatimi, ale to som bola dopredu varovana, ze ak to este raz poviem tak poleti.... a ja som povedala
nič, len sklamaný výraz tváre, ktorý ma potom trápil ďalšie tri hodiny, pričom si mama už ani nespomínala, čo som vlastne urobila ale nestávalo sa to príliš často, môj brat to istil, aby som vedľa neho vyzerala ako anjelik.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
haha vtedy to bol ten najhorší trest aký som mohla dostať no a aj teraz by bol asi najhorší
ja si pamätám len také, že kľačanie na studenej dlážke na chodbe, kde už po pár minutách tlačili kachličky na kolená za to že sme sa do neskorého večera rozprávali a smiali so sestrou (aj to bolo ticho, len mamina mala uši ako netopier
Ale pre upresnenie; to nebolo, ze by som nejedla (!) - to ja som jedla vzdy docela rada, ale iba to, co navarila mama. A ked ma raz otec bral na chatu, kde sa jedlo same maso, plnena paprika, polotovary z konzerv a take veci, co som doma jakziv nedostavala, tak som teda bola dost protestant
nevyjadrujem sa..