chcela som napísať nie, ale vlastne si to pamätám.. Ale nevypadol, krstná mi ho trhala. lebo už moc dlho rozčuľoval... Ona také veci obľubuje takže ... A brrr... bolo to hnusné. Neznášala som keď držal sa z posledných síl a nechcel vypadnúť
Mne ho mamina chcela vytrhnúť, ale ja som sa bála. A on strašne bolel. Mamina povedala, že to nechá tak a ráno mi ho skúsi vytrhnúť. Ráno som sa zobudila, išla som sa naraňajkovať. Jedla som také tvrdé koláčiky a potom som sa išla na seba vyškierať do zrkadla a ja bez zubu.
áno .... ja som si ich trhala všetky sama a pamätám si jeden taký drastický spôsob. Nechápem ako ma to mohlo či i len napadnúť. Ale hlavne, že vypadol!
Zrovna prvý nie, ale viem že predný sa mi držal už len tak troška ale bála som sa ho vytrhnúť. Tak mama mi priviazala nitku o zub a o klučku a čakali sme pokiaľ nikto pojde. Myslím že ani nikto nešiel, ale ja som tam behala ako nenormálna tak sa pustil sám a dobrovolne.
nepamatam ale pamatam si ako mi vypadol iny zub ze som si ho z jazykom heglala stale bolo to strasne neprijemne ....a raz som si skoro vybila zuby o stolik
neviem či to bol prvý, ale jeden mi vytiahla mamka alebo ocko vreckoukou a potom jeden išiel keď som zahryzla do jablka a viac si nepamatám čo sa týka mojich mliečnych zubov ale zato si pamatám posledný a ten mi musela vytrhnuť zubárka pred dvoma rokmi v lete nejako sa mu nechelo ísť preč..
akoby to bolo včera ...nevypadol dobrovoľne... jemne sa mi začal kývať a dedko mi hneď oznámil, že ho treba vytrhnúť a sám sa o to postaral.. dodnes pri tej spomienke cítim bolesť au
nebol asi prvy, ale pamatam si, ze jeden sa mi raz kyval uz. Bol som vtedy na zadnej zahradke, vyliezol som na strom a na tom strome som sa hral, ze som opica v zoologickej zahrade. Ako opica som sa pokusal jest listy z tej jablone (isto som ich daval do ust, lebo si pamatam zhruba chut (mam pocit, ze chutili podobne (trochu horko) ako jadierka jablk), hoci zrejme som ich neprehltal, len trochu obzul a vyplul) a jeden som odtrhol nejak tak raznejsie a ako som si ho v tej rychlosti daval k ustam, tak som to dako neodhadol a vyrazil si ten kyvajuci sa zub
nie, ale pamätám si, ako som mala jeden mliečny rozvŕtaný, takže sa iba "rozpadol" a potom ešte ako som si kružidlom vŕtala do tých vypadnutých zablombovaných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale viem že som ho dala pod vankúš a ráno som tam mala kinderko
Paradoxne pri jedení špenátu..
verte ci nie, jedna sa o skutocny pribeh!