Sem tam si ju vypocujem a spominam na jej casy hviezdenia.podla mna boli skveli, co myslite?(ale ich dnesna podoba je onicom - bez Drapaka to nieje ono...)
styb>>>>nienie, to bola tusim tublatanka, ale metalinda urcite nie.... trochu v tom mas gulas take zname od metalindy:Slnko stoj, Maj maj, Jan Amos Džínový, Víno pizza makarony, atď.tak pozna to niekto????
Mal som rád pesničky: Slnko nevychádzaj; Čau, zaľúbená žaba a ešte jednu, na ktorej názov si teraz nespomeniem, ale spievalo sa tam: "Môjmu srdcu neutečieš".
aaa slnko stojj slnko newychaadaj chcem byt s nou s twojou láááskou jedinou ..a potom zas pride maj ten lasky cas ...jaaj metalinda..ked som bola mala tak akoze ..
rockstar>>>....aj vo dne v noci cakam ved vieeeees,ou jeeee, mojmu srdcu neutecieeeees milujem tie kultove pesnicky.a co vravite (dobri znalci)na piesne Maria a Trojliter dízlák?
Slnko stoooj, slnko neber mi ju chcem byt s noooou
akoze v pohode song, tam sa aspon da hovorit, ze je to rock...ale na dnesna METALinda uz nema s metalom ani s rockom nic spolocne...uz len to samotne Maj may je taky cisty pop ale zato melodiu to ma chytlavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
jasne ze Metalindu pamatam, Slnko stoj som mala rada =D
No som rád,že si na ňu ešte niekto spomenul,samozrejme že najlepšia zostava bola s Drapákom,a začiatok 90rokov,to bol nářez!!!
ŠANCA je môj naj song.Poctivá Slovenská Tvdrdá Muzika! tak ako aj Tublatanka.
Škoda,že dnešná Metalinda stojí za hovno...Pfuj!
Zalúbená žaba
Maj maj
Šanca
Jago
Mária
Každý Chce ľúbiť
Slnko,nevychadzaj
Víno,Pizza,Makaróny
V srdci nám zažni
V Nebi sa už nemusíme stretnúť
a jedna z NAJ - Ján Ámos Džínový toto bol rockec
...a vela vela ďalších
Nespieva to nahodou Salco?
Maj maj je maj maj v srdci ma maj,svojou laskou ma privolaj...
akoze v pohode song, tam sa aspon da hovorit, ze je to rock...ale na dnesna METALinda uz nema s metalom ani s rockom nic spolocne...uz len to samotne Maj may je taky cisty pop ale zato melodiu to ma chytlavu