s uzasnou partiou ludi sme sedeli na jednom veeeeeelkom gauci, pili ranne kafe a preto, ze sme boli mimo civilizacie,bez tv a radia, sme si konecne zapli net, ze co je nove...
Mali sme rozlúčkovú! Že @ctrl Teda vtedy, keď umrel, keď som sa to dopočula... Povedzme, že mama mi to povedala na dobré ráno, v štýle "No vstávaj, umrel Michael Jackson inak."
Asi deň potom som v Londýne dostal do rúk tie ich free noviny čo rozdávajú na ulici a tam bola obrovská titulka, že zomrel, mal som ho rád a tak ma to zaskočilo...
Ja som vtedy akurát cestovala z Anglicka domou a niekde v Nemecku to hovorilo na pumpe v rádiu na záchodoch ! ( vtedy ma viac zaujímalo, to rádio na wc ) ale myslela som si že to je len zas nejaká oné..
bola som na pokeci a cez net som to zistila... akože šok, ale neplakala som... za normálnych okolností by som plakala, ale nikdy som ho nejak extra nepočúvala a nikdy ma nezaujímal...
ty si vedela, ze zomrie a ze sa to dozvies a kedze ta neohuril, tak si si povedala, ze bude vhodne, ak v momente, ked sa to dozvies, nebudes robit nic?
pamätám presne,balil som sa ráno na školskú chatu akurát som sa hrabal v skrini keď som to započul v správach v teleráne...celú chatu sme zapíjali jeho smrť a večer keď som musel ísť domov,hrali na exprese len jeho pesničky...
ale ak by to nebolo za takých bizarných okolností a nenasledovala by hromadná chvíľka čierneho humoru, tak si to nepamätám, nejako ma to neranilo ani nič
Pokiaľ si dobre spomínam, tak to som bol na chalúpke a celý deň som pičoval, že hrajú Jacksona, že je to trochu moc. No a večer, ako som doskladal auto som si vlastne uvedomil, že celý čas lamentujú, aký bol dobrý spevák a aká je ho škoda...
@hov ädo blbosť boli sme spolu. akurát sme boli na benzínke niekde keď sme sa to dozvedeli takže si žiadne auto neskladal ale už si nepamätám kam sme šli....
jj s bývalou naj kamoškou sme práve sedeli za kompom u mňa a sme chytili rehot (ale ne preto ) proste neverili sme , ne? a sme začali hádzať balón a ptm mojmu otcovi volalo neexistujúce číslo, ta sme sa zľakli a radšej sme zostali s vypučenými očami ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
wow
A cestou ta, sme prechádzali celým vlakom a všetkým sme to stále vraveli a nikto nám to nechcel veriť
a tam bola hned prva sprava, ze MJ zomrel...
ale pamätám si, že jeho pohreb bol dosť smutný :´(
ty si vedela, ze zomrie a ze sa to dozvies a kedze ta neohuril, tak si si povedala, ze bude vhodne, ak v momente, ked sa to dozvies, nebudes robit nic?
...vôbec ho nebola škoda...
Kto to potom umrel v niektorú letnú sobotu...? Sakra že mi to nieje jedno...