Myslím, že to bola ,,koza" Nadávala som tak telke! Vždy keď som ju vypla! 5 minút som pred ňou stála a opakovala: ,,Ty koza! Krava! Sprostaňa!" A vôbec nechápem prečo Ale prišlo mi to komické
Tak, mala som asi 4 alebo 5 rokov. Brat a sesternica veľmi dobre vedeli, že neviem povedať ´c´ a namiesto neho hovorím ´č´, a tak to využili. Poslali ma za mamou, aby som ju poprosila, nech nám upečie jablkovú pizzu. Hej, myslela som, že aj taká existuje. Takže to vyzeralo nejako takto:,,Mamííí, upečieš nám jablkovú piču?"
To bola moja prvá nadávka..Ale ak to nerátam, tak moja prvá nadávka bola asi ´debil´ a určite bola adresovaná mojmu bratovi
Mala som asi 4 rokov, nepamätám si to, ale vraj som sa hrala v izbe a niečo sa mi nepodarilo tak som povedala "do prdele" a mamina prišla: "Beáta, ako to rozprávaš?!" a ja: "Alebo do prdelky?" dodnes mi to je komické
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
na ten výprask si pamätám do dnes
ale keď mal mojej sesternice syn 4 roky, veselo si niekoľko dní spieval pesničku, ktorá znela že: "Kokooot, kokoooot, ko ko koooot"
a vedla sedel brat...rychlo som odisla do druhej izby..
Nevedel som vysloviť slovo "krokodíl"
To bola moja prvá nadávka..Ale ak to nerátam, tak moja prvá nadávka bola asi ´debil´ a určite bola adresovaná mojmu bratovi