zväčša si spomeniem, že sa mi snívalo, ale neviem presne čo... viem prostredie, ale žiadne detaily, teda napríklad viem že dačo so školou, ale netuším čo... alebo sú prípady, kedy si pamätám detaily, čo som robil, na koho som kričal, koho som sa dotýkal, ale nepamätám si kde to bolo .. dnes sa mi to stalo
Alebo si iba spomeniem, že sa mi sníval zlý alebo dobrý sen, ale nepamätám si ani prostredie, ani detaily...
Nočné mory na ktoré sa pravdaže pamätám som mal 2x v živote Druhýkrát to bolo až tak hrozné,že keď som sa zobudil,som bol rád,že to bol len sen a prvé minúty som ešte bol vtom,že to bola realita....
Mne sa snivaju len blbosti a tiež si ich veľa nepamätám, ale čo si pamätám sa mi furt snívalo buď o počítačových hrách (ktoré som tak dlho hral že som nevedel že či to snívam alebo som za pc) alebo nočné mory (hlavne typu pavúky, šváby, veľké mravce
Za celý môj život sa mi nesnívalo nič čo by dávalo zmysel. Dôchodci, čo hrajú hokej, hady za dverami, výťah v škole, kozmonaut čo fajčí trávu. Každé ráno sa budím celá zmätená, kde sa to v mojej hlave skrýva, že to vidím až keď zavriem oči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Alebo si iba spomeniem, že sa mi sníval zlý alebo dobrý sen, ale nepamätám si ani prostredie, ani detaily...
že mrtvola ktorú našla moja máma a mala odseknutú hlavu, a proste jej vrah mal každú chvílku prísť a zabiť nás..
Snivalo sa mi, ze som porodila bacily. Isla som za otcom, ze: Oci, dokazes prijat za vnuka Bacila?