Neviem ci si pamatate vy starsi a neviem vobec ci sa este vyraba bo som ho uz velmi dlho nikde nevidel. FRUIKO (fruko) taky old schoolovi dzusik Pamatate?
a neviete kam zmizli tie cukriky z tureckeho medu..predavali sa v takych oranzovych sackoch, som ich mala strasne rada a uz par rokov ich nikde nevidim
10. no... keď som ho v te...nemenovanom obchodnom reťazci objavila, kúpila som si ich asi 10
och... mňam a ešte devu a... to kávové v žltom obale... zabudla som názov
a inak to fruiko som nedávno niekde videla, to viem, lebo ešte som sa pozastavovala nad tým, že som bola vždy v tom, že sa to volalo fruko... ale možno som len na nete videla obrázok, keď som sa snažila vygúglovať ten kravičkový obal lízatka
Inak akorat som sa docital, ze Fruiko CZ skrachovalo, ale Fruiko SK ostava, ale vraj zmenia postup vyroby a sortiment Uz fnuk UUUUZZZ nikdy si nedam svooje oblubene FRUIKO buhehehe
uaaa ludia zacinam mat chut na kravickove lizatko a na lednacka a pamatate na tie gulate zuvacky co sa predavali v takych tusim zlto priesvitnych obaloch a bolo ich tam asi tak 10 a viac, to ked som si vsetky napchala do ust to bolo zabava
16. jj to sa ale este aj robi aaaaaa teraz vas zabijem naco som dosiel sice sa to este vyraba, ale je to oldschool - BENATSKA TYCINKA - klanajte sa mi poddany sladkosti
21. jj lizatko aj pedro si pamatam kruta to vec alebo si pamatate tie lizatka take stare slovenska vyroba do ktorych sa piskalo? nemysli chupa-chups ale tie nase.
si pamatam vsetko,na kravickovej lizanke si segranka vytrhla zub...fruko som uplne milovala-hlavne pomarancikove,pedro bolo super aj tie zuvacky gulate,ale tie sa daju este kupit....
Avra: ten turecky med sa tusim da nejako zohnat, ale tiez to neviem najst... Ale minimalne nejaka ina znacka. Alebo zeby som to vtedy raz kupila v zahranici?
azizi: noze povedz v ktorej cajovni take predavaju ja ked som to videla na vianocnych trhoch jak to tam tou sekerou rozbijal..........a tie arasidy v tom!!!!
normalne som rozmyslala, ze sadnem do auta a pojdem do toho nemenovaneho hypermarketu kupit to karamelove lizatko... az tak som si zaspominala a dostala chut.
a ja som dokonca aj omalovanku a pravitko z resanky mala... zda sa mi, ze bolo za 10 obalov alebo tak
Spomenul som si, ze asi 3 minutky pesi on nasho vchodu bol malicky obchod PEREX, kam som chodil na to kravickovske lizatko, myslim, ze stalo 2,50 SKK...teraz tam stoji uz hypermarket. A tiez resanky, pedro a tak.
No najviac ma dojalo to lizatko, co sa na nom dalo piskat, aj noty tam boli, neviem preco , ale na toto som uplne zabudol a ked to tu niekto spomenul....normalne take de javu brutalne, ze THE END.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
4. myslim ze ta firma uz zanikla
A ja som mal najradsej malinu mnam
ešte ho stále vyrábajú, ale v inom obale, a to už nie je ono ale chutí stále rovnako
och... mňam a ešte devu a... to kávové v žltom obale... zabudla som názov
a inak to fruiko som nedávno niekde videla, to viem, lebo ešte som sa pozastavovala nad tým, že som bola vždy v tom, že sa to volalo fruko... ale možno som len na nete videla obrázok, keď som sa snažila vygúglovať ten kravičkový obal lízatka
to bola radost lizat, bol som z toho lepkavy az za usami
nie ako wintrfreš
a potom lízatko v tvare chodidla v šumienke to bola iná divočina, keď to šumelo
ak ano tak take si nepamatam
ale ako to chutilo, to fakt neviem
lebo ten nazov mi je nejaky povedomy..
Resanku som mavala casto na desiatu, jedine co sa u nas na zakladke dalo kupit bola Resanka
a ja som dokonca aj omalovanku a pravitko z resanky mala... zda sa mi, ze bolo za 10 obalov alebo tak
normálne asi budem plakať z tejto diskusie
viacero "odborníkov" u mňa diagnostikovalo pms, tak to možno bude aj tým (si prečítajú jeden článok a už sú múdri
(ze by som aj mal pms? Navrhujem tuto diskusia nechat navzdy "hore" nech mladise generacie nezabudnu
takze oprava:
(ze by som aj ja mal pms? Navrhujem tuto diskusiu nechat vzdy "hore" nech mladsie generacie nezabudnu
Mila.. odmalicka na tom vyrastam..
a Piknik na tom ficim dodnes ..
.a ked ete kedysi bolo to ChupaChups take hromadnejsie to som este aj v tom klube bola .
Vytlacili sa mi na povrch stare spomienky.
Spomenul som si, ze asi 3 minutky pesi on nasho vchodu bol malicky obchod PEREX, kam som chodil na to kravickovske lizatko, myslim, ze stalo 2,50 SKK...teraz tam stoji uz hypermarket. A tiez resanky, pedro a tak.
No najviac ma dojalo to lizatko, co sa na nom dalo piskat, aj noty tam boli, neviem preco , ale na toto som uplne zabudol a ked to tu niekto spomenul....normalne take de javu brutalne, ze THE END.