Môj pamätník v úcte majte...
Pamätáte si tie časy, keď sa kreslievalo do pamätníkov? Mali ste taký pamätníček?
Ak hej a ešte ho viete odniekiaľ vyhrabať, tak kľudne pridajte nejaké obrázky z neho...najvtipnejšie, najškaredšie, najodvecnejšie ale aj najkr
@dee99 tá Perla je epická! získala by plných 100 bodov
ale aj maybenin Palo o sto rokou so sloním chobotom na krku je super ..ale aj škola 70 rokou je super
mala som ale niekde sa stratil už ho hladám aj 2 roky a nič... mala som tam obrazky od kamaratov z detstva aj od babky takú peknu ružičku .. ja ho chcem spääääť
ach! kde mam moj pamatnik? vidis, musim ist pozret do pivnice. dufam ze som ho nevyhodil ako velky sprosty macher s tym, ze je to trapne.. :/
(jj, bol som debil )
mala som, ale dala som ho jednej babe,s ktorou som sa už asi 5 rokov nestretla a ona mi ho nevrátila
a mala som tam také pekné kresby (niektoré teraz by som si ho rada pozrela
tak ja sem pridávam jednoznačne ten najkrajší obrázok čo som kedy mala je to od mojej triednej učite;ky zo ZŠ, ktorá nás učila v prvej až tretej triede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale vôbec si nepamätám ako som takéto situácie riešil, asi nejakým šmirákom
ale aj maybenin Palo o sto rokou so sloním chobotom na krku je super ..ale aj škola 70 rokou je super
(jj, bol som debil )
a mala som tam také pekné kresby (niektoré teraz by som si ho rada pozrela
@mygate ak by si ho náhodou našiel, tak sem pridaj obrázky!
@camer !!! ja som mala tri a ostali mi len dva, bo tiež som jeden niekomu dala a už sa viac nevrátil do mojich rúk! a netuším ani u koho skončil
@21 snáď nezabudnem!!!
a najkrajšie:
a mam aj mamkin
a aj od mamči môžeš pridať!