@samtord volil by som kategorizáciu a siete s pochopením a lahkým odovodnením : napríklad ... zapamatať si 7 mien ( takže vytvoril by som si napriklad kolonku v hlave, prázdnu a do nej vložil ,,nastavenie,, ... extra pre 7mičku ( napríklad týžden má 7 dní ) teda už viem že je to 7 mien ... ku každému menu by som si vytvoril súvislosť s týždňom ( čiže napríklad s dňami, tým vytvoríš spojenie aj s informáciou 7 aj s informáciou mien ) ... a potom už len opakovať a tým že poznáš všetkých 7 dní týždňa, tým si zapamatáš spojenie s menom lahšie ...a čiže pojem mien + počet mien máš vytvorené pod nastavením (týždňa) a lahko si to budeš pamatať ... teda ja by som to asi takýmto štýlom riešil ... ak si totiž niečo čo si chceš pamatať spojíš s niečím čo aj opolnoci vieš a spúojenie ti dáva zmysel ( potom máš vysokú šancu toho že si to zapamatáš a vybavíš vždy ked treba )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Len si to neviem predstaviť ako sa to dá všetko skĺbiť