ja som pozerávala Krteka, Bolek a Lolek či jak to bolo, tom a Jerry, potom o nejakom slimáčikovi to si ale nepamätám názov a neskôr to čo chodilo na Supermaxe
Tom & Jerry, Cow & Chicken, Johnny Bravo - proste Cartoon Network a potom Bob a Bobek, Krtek, Požiarnik Sam, Pingu, Trieda číslo 402, Traja kamaráti a Jerry, The Simpsons atď. atď.
ja som mal, resp. ešte aj mám Polepetka na audio kazete. Tú rozprávku poznam v podstate naspamäť a tiež Robinson, Hop sa hor sa zem otvor sa, Popoluška atď... Nesmel chýbať kuko a Kakao
Kuko! to bol môj favorit - spolu so všetkými mega rozprávkami, ktoré sa v tej dobe za rozprávky dali aj považovať a potom som objavila čaro satelitného vysielania - cartoon network bol u nás zapnutý od rána do večera - powerpuff girls, dexter´s laboratory, cow & chicken a samozrejme klasika ako tom a jerry, the loonie tunes a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Pa a Pí... (tralala)