2 mlade ciganky si bachali gumenymi kladivami po dietati (vtedy este v bruchu ) preco ? aby boli postihnute a aby tie opicky cierne mali viac penazi ked sa na to prislo tak ze vraj za to nic nemali
poslať na psychiatriu. Neviem, prečo by som ich mala strieľať... to mi príde úplne scestné, čo som, vrah? Fakt mi to príde, že ľudia sú úplne debilní, keď by furt všetkých len strieľali... možno to nemyslia vážne, ale robia zo seba iba primitívnych debilov.
zacal by som tim ze kto ma viac deti ako 2 tak nedostane ani pi*u (iba pri romoch) takto to maju v cine a dal by som zakon ako bol do ? (neviem akeho roku) cigani sa mozu strielat
a kto by spravil hentake zverstvo caka ho jama z vapnom a gulka zo zadu do hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
asi sú aj také ku*vy..
Jako zas videl som aj Cigánov čo ako zlí rodičia nevyzerali To len tak píšem keď som zbadal tuto ten štýl vyjadrovania typu "čierne opičky" a tak
áno, som sadistická. who cares
Kazdý jeden cigán co nemá dlksie zamestnanie zatvorit !
..kvak..
a kto by spravil hentake zverstvo caka ho jama z vapnom a gulka zo zadu do hlavy
..kvak..