Ahojte, hľadám stránku ktorá dajme tomu za cenu poštovného pošle nejaké vzorky pamlskov, keďže my sme ešte neprišli na tie správne a hodil by sa nám väčší výber, lenže samozrejme cenovo sú tie kvalitnejšie pamlsky drahšie a preto by sa hodili tie vzorky.
@darkestangel maškrty / pochúťky / príp. drobné chutné odmeny za správne splnený povel Jednoducho niečo malé čo psovi veľmi chutí a vonia a dá sa mu to dať ako drobná pochúťka mimo bežného krmiva.
@verca-82 Neviem odkiaľ si, ale na nejakej väčšej výstave v stánkoch by podľa mňa mohli byť rôzne vzorky. Minimálne ak si pamätám, na MVP bývajú určite vzorky granúl.
Ďakujem za info, určite objednám a vyskúšam hej no viete ako len keď už chcem nejaké kvalitnejšie mäsové tak cena ide hore, preto by sa mi hodili nejaké vzorky, pretože kupovať 8 druhov s tým že miniem 20,30 e a nebude chcieť ani jedny ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Mne sa celkom pozdávajú inak tieto pamlsky, ale neskúšali sme ešte: » www.psickaren.sk/kategoria/pamls...
K téme bohužiaľ pomôcť neviem, len som sa chytila toho slova
» pethome.sk/psy/84-brit-poc...
alebo tieto
» pethome.sk/psy/22-calibra-...
aj v iných príchutiach, to len na ukážku. máš to čisté sušené mäsko a tá cena neni až tak hrozná. sú mäkké a príjemne voňajú