je tu nová totalita, policajný štát....nechajte si srať na hlavu komu to nevadí..zarabajte par € a vykrikujte ako vám je dobre......no ale počítajte s tým, že čoskoro zistite aký ste kokoti...........filip
@zajko30 často mi je ľúto že som príliš vytretý na to aby som pochopil niektoré tvoje príspevky ale toto som dal a som rád že tu je ďaľší človek ktorý nechce robiť za 400€ mesačne.
pravdu ma ... tak na 80% snim suhlasim ... len nejako nespomina ako sa tu kradlo za fica ... ked uz tak nech zato oblbovanie a okradanie naroda by mali zaplatit vsetci bez rozdielu za VLASTIZRADU
@antifunebracka a pri vsetkych milovnikoch kotlebovcov sa vo mne vzpiera moje protidemokraticke ja, ako mozme dovolit, aby tu vobec posobili, nie ot este aby ich niekto uznavaL?! -.-
@ssnehulienka : pre ľudí ako som napr ja (obyvateľ žijúci v oblasti postihnutej cigánskym problémom) » krimi.noviny.sk/cierna-kronika/... konkrétne teda v maduniciach je to možno zúfalé ale jediné riešenie
@horsiq a Peter ako... U teba na to vidim dovod. sice chaby, ale vidím. Lebo tie zvine vám tam veselo strpčujú život. Krista pána ale to automaticky neznamená, že máš inklinovať khentomu.. bože ako by som ho nazvala.. bez nadávok a výstižne.. neviem.. to sa nedá. No nič, si ešte mladý, prejde ťa to. Teda nenávisť ťa neprejde kým budeš pri nich žiť, ale ten kotleba by mohol-.-
@horsiq a inak Peťo, žiješ v hroznej utópii... hej je pravda že my ako Slováci vieme všetci len pičovať a to je celé. Ale svet nefunguje tak, ako ho máš vymaľovaný, tak jednoducho, že keď sa nájde pár odvážlivcov, že ot pohne svetom, že stačí chcieť a všetko ide. Alebo že odjebeš len tak dobre že nie zlomok planéty... WELCOME TO THE REALITY...
Tánička toto mi jednoducho nezoberieš. Si zober že v ten deň som ja tým miesto mprechádzal asi o 22:30. Možno si fandím ale chcel by som ťa vidieť keby na jeho mieste skončím ja. Dajm iniekoho iného ku komu sa mám obrátiť, kto mi dá ešte nejaké iné riešenie. Mám našim čmajznúť 1000€ a ísť si tuna k miestnemu mafišovi kúpiť nejakú zbraň a postrieľať ich ? A skončiť ako Harman s guľkou v hlave a poctou grázla ktorý pozabíjal chudáčikov asociálov ktorí mu bránili normálne žiť ? Áno tak to mám riešiť. Keď to považuješ za správne zoberiem si z teba teda príklad
@ssnehulienka : Dobre lenže keby sú všetci ľudia takí ako ty že ich zabrzdí realita tak dnes žijeme ešte kto vie kde. Ide o to skúsiť to ! Nidky nevieš.
@puco90 ? na tento zmysluplný koment je hrozne ťažké reagovať, prepáč
@horsiq ty ma vobec nepočúvaš... Dával si mi už hrozne veľa príkladov toho , čo tam tí vyjebanci narobili už len v Maduniciach napr. čím si mi to len príbližil krutu realitu. A v tomto mám teda rovnaký názor ako ty a ako všetci rozumní ľudia. Chápeš? doboha prečo mi dávaš také otázky že jak by so msa cítila, keby to zrobili tebe? Odcudzujem ich tak ako ty len ja sa ti tu snažím iné vysvetliť, Kotleba veru nie je riešenie
Vieš čo kašli na to, naše debaty o tomto nemajú koniec, fajn, ja rozumiem prečo sa utiekaš k tak zufalemu pol.názoru, ale ty skus ziskať určitu objektivitu ohladom politiky a tak... a budeme všetci spokojní
@puco90 Moj milý, nemám rozumnú odpoveď na otázku prečo by so mti toto mala vysvetlovať, a to z jedného prostého dôvodu: hádať sa tu s tebou je ako vysvetlovať kresťanovi ,že boh neexistuje= USELESS. tak ver pre mňa za mňa aj v škriatkov a bu´d šťastný....
@horsiq nebola so mveru jediná, ktorá toho druhého nepočúvala...
dobre ťa počúvam ale ty is si zrejem dobre neprečítal moj prispevok... Rozumiem, prečo máš taký názor aký máš. Aj keď je to Kotleba. A tým so mto uzavrela. Ale nie, rypni si, pohoda!
@ssnehulienka PRESNE. zacina to nenapadne, najprv je to len o vyhanani romov, ktori si za to, musim uznat, v prevaznej miere mozu sami. ale tam sa to nezastavi. postupne si budu nachadzat nieco na kazdej mensine, az tu napokon neostane nik ô_ô
"Najprv prišli pre Rómov,
ale ja nie som Róm a preto som neurobil nič,
aby som im pomohol.
Potom prišli pre čiernych,
ale ja nie som čierny a preto som neurobil nič,
aby som im pomohol.
Potom prišli pre homosexualov
ale ja nie som homosexual a preto som neurobil nič,
@antifunebracka Kajo! Mame rovnake nazory v oblasti sexualnej i politickej
Fajnové
Ináč toto ma na tých špinách jebe, že oni si nazbierajú tých ľudí, ktorým jebú život romovia. lebo tí ľudia mjau zvacsa v hlave len myslienku dostat ich zo zivota preč. čo je kapičku, jak sa hovorí, minimálne neetické. Na kotlebu použiť slovko neetické.. hm
A toot je možno fak,t prečo niektorých ľudí podporujúcich ho neodchuzujem až tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nečudo, že sa ľudia chcú zo Slovenska odsťahovať.........filip
@puco90 : mohli by.
Toho pána som počul už dávnejšie a má svätú pravdu, fašizmus a nacizmus je to, čo povedal, pekne to popísal.
A teraz budem ukameňovaná niekym ďalšííím . Juhú
@horsiq ty ma vobec nepočúvaš... Dával si mi už hrozne veľa príkladov toho , čo tam tí vyjebanci narobili už len v Maduniciach napr. čím si mi to len príbližil krutu realitu. A v tomto mám teda rovnaký názor ako ty a ako všetci rozumní ľudia. Chápeš? doboha prečo mi dávaš také otázky že jak by so msa cítila, keby to zrobili tebe? Odcudzujem ich tak ako ty len ja sa ti tu snažím iné vysvetliť, Kotleba veru nie je riešenie
Vieš čo kašli na to, naše debaty o tomto nemajú koniec, fajn, ja rozumiem prečo sa utiekaš k tak zufalemu pol.názoru, ale ty skus ziskať určitu objektivitu ohladom politiky a tak... a budeme všetci spokojní
stačí len chcieť a všetko sa dá !!
@ssnehulienka : TY MA ZAS NEPOČÚVAŠ AKO TO BOLO VŽDY a potom sa stalo aj to čo sa stalo... sa ťa pýtam daj mi nejaké adekvátne riešenie.
dobre ťa počúvam ale ty is si zrejem dobre neprečítal moj prispevok... Rozumiem, prečo máš taký názor aký máš. Aj keď je to Kotleba. A tým so mto uzavrela. Ale nie, rypni si, pohoda!
Ale ja nerýpem
Ale stále mi vŕta v hlave to ss v tvojom nicku...
@ssnehulienka : už kľud
to SS? Vieš, "štb" sa m itam moc nehodilo tak radšej hento
@horsiq a už nikdy nepoužívaj formulky ako "som zvedavý čo by si robila keby som to bol ja" lebo vieš, že by so mto neprežila....
"Najprv prišli pre Rómov,
ale ja nie som Róm a preto som neurobil nič,
aby som im pomohol.
Potom prišli pre čiernych,
ale ja nie som čierny a preto som neurobil nič,
aby som im pomohol.
Potom prišli pre homosexualov
ale ja nie som homosexual a preto som neurobil nič,
aby som im pomohol.
...
Potom prišli pre mňa!
Ale nezostal tu nikto, kto by pomohol mne!“
toto by si mal kazdy uvedomit
Fajnové
Ináč toto ma na tých špinách jebe, že oni si nazbierajú tých ľudí, ktorým jebú život romovia. lebo tí ľudia mjau zvacsa v hlave len myslienku dostat ich zo zivota preč. čo je kapičku, jak sa hovorí, minimálne neetické. Na kotlebu použiť slovko neetické.. hm
A toot je možno fak,t prečo niektorých ľudí podporujúcich ho neodchuzujem až tak
zaujímalo by ma, kde berieš takú istotu, že "zlý ujo Kotleba" nechce riešiť problémy sužovaných ľudí, ale že chce jesť malé deti alebo preboha čo??!
kto má teda pomôcť tým ľuďom, keď nikto iný nemá ani len vôľu??!
A už vôbec nechápem, kde berieš tú odvahu osočovať pána Pavlíka, keď ty si ani zďaleka neukázala ešte ani štipku toho charakteru a statočnosti ako on.
Sory, ale nemáš taký prehľad, ako si myslíš
Kradne sa, ľudia nadávajú na tých, ktorí kradnú.
Keď na to niekto poukazuje, tak zasa ľudia nadávajú na toho, kto poukazuje.
inak tipujem, že toť sslečna to video ani len nevidela
suhlasím s @antifunebracka -ou aj so @ssnehulienka -ou
A inak, nedjem ti dakovat, lebo mi pride logicke suhlasit so mnou