@2 Najlepsie su take s holymi krizami, pupkom a miesto sukne len opasok. Ked dostanu zapal vajecnikov ci jak sa to vola a nebudu moct mat decka tak bude len dobre ze sa ta sprostost uz nesiri...
ja nosim aj v aprili ak teplota padne pod 10°C A potom sa mi smiali holky, ked pred telesnou som poskakovala v satni v hrubych poancuchach a oni len v gatkach a aj to v takych "ziadnych"
Tak pančucháče ako tie klasické hrubé nie, ja nosievam keď tak silónky v zime a na tom menčestrové nohavice, sú príjemné teplučké na rozdiel od rifiel.
Ale priateľ hovorí, že silónky sú také antisexi ale to nevadí
pancuchace?? preboha to kto dal taky vyraz stara mama?? noo pancuchace uz dlhsu dobu niesu v mode iba ak si das suknu.. noo je pravda ze teraz uz taka zima nieje na to aby sme nosili pancuchace. A strasne to skriabe pod nohavicami svrbi a omina ja nenosim silonky ani ked to treba a naco?? a zaujimalo by ma naco ti to je ty si zas nejaky z tych co sa doma oblikaju do maminych veci a potom to rychlo poskladaju do skrine tak ako to bolo aby mama nic nezistila..
1. Ak by som sa mala riadiť módou, tak by ma to pravdepodobne do roka zabilo a zruinovalo a navyše preferujem osobné pohodlie.
3. Pravidlá slušného správania a obliekania sa sú stále IN - myslím že by si nezožala úspech keby si do divadla medzi tých slušne poobliekaných ľudí nabehla v minisukni a bez siloniek
nosim pancuchy, nebudem mrznuut len kvoli pohorsenym pohladom nejakych blbych frikulinok, ktore raz budu velmi plakat, ze nenosili pancuchy a zakryte krize, ked boli mladsie...
Moda??? pančuchy maju niečo s modov alebo silonky no prepac ja si to nemyslim ,, moda je o uplne niecom inom.
Moda pre mna znamena to co napriklad z veci ktore su teraz in vyberiem nieco co je pre mna.. keby si nebrala modu ako modu co vidis v casopisoch alebo na nete na vychudnutych modelkach tak beres modu uplne inak. Moda je o tom ze ludia rastu a vyvijaju sa to je zivot predsa nebudem nosit nieco take co nosila moja mama pred 50 rokmi.. zivot je zmena.. a moda je len slovo a to slovo v sebe nezahrna nakupovat luxusne veci alebo znackove.. nie znamena to ist s dobou..moja
@14@15 Viem čo je móda, ale len preto že niečo nosila nanajvýš tak moja babka (keďže moja mama vtedy ešte nebola ani na svete) pred 50-mi rokmi, neznamená to, že dnes to vyzerá príšerne, alebo dnes to už nie je pohodlné a praktické, moja...
A zlatko, vieš vôbec kde to Zálesie je, keď už sa hráš na múdru?
hmm ako pekne sa to obratilo normalne ma to zacalo aj bavit akoda ze na vas nemam az tolko casu... inak mam lu naladu lebo musim trcat v nemocnici.. a nehram sa na mudru som len agresivna dnes....
@majlos picu mozes nazvyvat jedine tu svoju ohh prepac ty si chalan ani som si nevsimla v tvojich komentaroch mi pripadas ako holka ktora zavidiiiiiiiiiiiii...
@moje ty si velmi vtipna osoba, napadas tu druhych ludi, robis sa mudrou a zhadzujes druhych za to ze nosia pancuchy a ty sa este urazis ked ta niekto nazve tak jak si zasluzis? Sa tu ohanas modou ale ked zistis ze nemozes mat deti lebo minisukna bez pancuch a siloniek ti bola kvoli "mode" prednejsia tak sa zobudis...
aj ja nosim cely rok silonky ... a v mrazoch pancuchy , kedze preferujem sukne , tak zvacsa cierne a k tym jedovitym poznamkam MOJE ... uz si sa prestala pozerat do zrkadla a opisovat cuchtu co tam vidis ... milujem take chudery ... nepoznas ju, nestretla si ju tak chod predychat do stajne ... gali ma styl a j to fantasticka baba , co sa zial o tebe a tvojich ´rozumnych´ nazoroch povedat neda
hh no sranda .... dobre ze chlapy nemaju take problemy lebo keby boli mrazy tak važne chodiť tak nalahko tak to by sme mali slepe naboje ....no ale ....
Ja nepridám nič k tým nenávistným rečiam, ako ste to tu už nazvali, len podotknem, že rada nosím pančucháče ( jaké bohové slovo ) v zime, pretože 90% času mám na sebe sukňu a to aj v zimnom období, pretože pančucháče ( či už silonové, alebo aj tie hrubšie ) sa zídu
mne je jedno kto si co mysli...pancuchy nosim. ked je chladnejsie aj take hrubsie pekne pasikave nahodou, so suknou je to celkom pekne. podla mna by sme sa nemali riadit hlavne podla toho, co je akurat IN, ale hlavne podla POCASIA. je chore aby niekto isiel pomaly holy von len za to, ze ciapku alebo pancuchy nosila aj jeho MAMA!
@majlos... ja toto velmi dobre poznam ja nemam nic proti ludom ktory nosia pancuchy je mi to uprimne jedno nezhadzovala som nikoho a nikomu som dokonca nenadala ako ty mne.. ja pancuchy nenosim a nenosim ani nohavice ktore mi odkryvaju polku zadku.. najprv sa presvec o skutocnosti potom hovor.. hough
a nosim pancuchace! ...nevadi ze mam AZ o pol milimetra hrubsie nohy v tom a aj tielko nosim...nezamrznem a kto vie ze mam tie pancuchace?...sa mi nezda zeby to bolo dajak velmo vidiet
pancuchy nerada nosim lebo neznasam ten pocit, ked som v nich obtiahnuta. chcu ma stiahnnut, vycucnut zo mna dusu a ovladnut ma. a obliekat si ich? to aby som s mojimi nechtami vstala o desat minut skor
ale ked je ozaj zima si ich dam, len sa musim prekonat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Alebo nemám tak horúcu krv alebo fakt neviem...
Preferujem teplo
Ale priateľ hovorí, že silónky sú také antisexi ale to nevadí
fuuuuj...
1. Ak by som sa mala riadiť módou, tak by ma to pravdepodobne do roka zabilo a zruinovalo a navyše preferujem osobné pohodlie.
3. Pravidlá slušného správania a obliekania sa sú stále IN - myslím že by si nezožala úspech keby si do divadla medzi tých slušne poobliekaných ľudí nabehla v minisukni a bez siloniek
a veď ja by som to aj nosila ale keď je napr. telesná sa mi to nechce vyzlíkať..
Moda pre mna znamena to co napriklad z veci ktore su teraz in vyberiem nieco co je pre mna.. keby si nebrala modu ako modu co vidis v casopisoch alebo na nete na vychudnutych modelkach tak beres modu uplne inak. Moda je o tom ze ludia rastu a vyvijaju sa to je zivot predsa nebudem nosit nieco take co nosila moja mama pred 50 rokmi.. zivot je zmena.. a moda je len slovo a to slovo v sebe nezahrna nakupovat luxusne veci alebo znackove.. nie znamena to ist s dobou..moja
A zlatko, vieš vôbec kde to Zálesie je, keď už sa hráš na múdru?
@majlos Veľmi trefná poznámka
@majlos to som si nezasluzila nepoznas ma ...
"@ 10 no ved tam v zalesi sa asi ani podla mody neobliekate podla toho v com vam je fajn.. v teplakoch a galosiach bez podprsenky"
Tym si sa vyfarbila a titulovala automaticky sama.... este nejake "argumenty" typu nepoznas ma a co pisem nemyslim tak ale inak?
ale ked je ozaj zima si ich dam, len sa musim prekonat