Chcela by som sa opýtať takú vec.. Strašne chcem ísť na masmediálnu komunikáciu, akurát že do TT ani do Nitry ma to vôbec neťahá. Jedine kde mám možnosť je UK - žurnalistika ale tam berú 20 ľudí zo 600 . Preto som rozmýšľala nad Akadémiou médii a Paneuróp
Veď práve.. Ak by som mala investovať ročne 2000 eur do vzdelania a nakoniec si vystáť radu na úrade práce tak by som nebola asi dvakrát nadšená a naši tobôž nie ... Preto som chcela či náhodou neviete ako to tam chodí lebo počula som aj dosť zla a na druhej strane aj dosť chvály tak som na vážkach (
vezmi si to tak, že na sukromnych školách chcú hlavne tvoje peniaze. Na Pane. na masmediálke je bývalá spolužiačka, ktorá vyslovene jebala na školu, nikdy nemala dobré výsledky a predsa tam šutuduje - súkromka je totiť "prestíž" a niektorí si potrebujú dokázať aspoň to, že na to majú peniaze.
@gukol skús 3x hádať. Zrejme budú platiť ostatné veci čo som písal.
Mňa keď prijímali do zamestnania sa ma pýtali na obľúbenú farbu a neprikladám tomu žiadnu váhu. Pri takýchto pohovoroch majú pokladať určité otázky na základe ktorých si potom vedia spraviť nejaký ten psychologický obraz človeka. A predpokladám že tá otázka bola jednou z takých hoc ty netušíš čo ňou mohli myslieť. A ak to tak skutočne bolo, tak mi z toho potom vyplýva, že tá škola naozaj zainvestovala do výberového konania aby vyberali dobrých študentov.
@semhamforas - Dobre, ja som ťa len skúšal ako zareaguješ. Ja o tej škole skoro nič neviem, len toto sa my vždy vydedukuje, keď ju niekto spomenie. Pretože bývalí spolužiak čo tam bol, keď prišiel z pohovoru tam. Tak došiel zmetený prečo sa ho to pýtali a podobne. Zatiaľ si na tú školu nesťažuje, tak gg℘
@fixa No existuje práve v TT a v Nitre štátna ale kvalitou je na tom dosť biedne disappointed: .. A tá Akadémia médii som počula, že tam odišlo pár profesorov z Paneurópskej práve.. len že Paneurópska má aspoň meno.. tak mi radili že ak na súkromnú tak už tam.. Fakt netuším.. Na SR študovať masmediálnu na normálne úrovni sa dá asi fakt iba na súkromnej :///
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
dobré školy sa dajú vyštudovať aj zadarmo.
Mňa keď prijímali do zamestnania sa ma pýtali na obľúbenú farbu a neprikladám tomu žiadnu váhu. Pri takýchto pohovoroch majú pokladať určité otázky na základe ktorých si potom vedia spraviť nejaký ten psychologický obraz človeka. A predpokladám že tá otázka bola jednou z takých hoc ty netušíš čo ňou mohli myslieť. A ak to tak skutočne bolo, tak mi z toho potom vyplýva, že tá škola naozaj zainvestovala do výberového konania aby vyberali dobrých študentov.