Ahojte ja by som potreboval taku radu mám 20 a mám priatelku ktorá ma 18 a je panna potreboval by som zopár rád ako to uľahčiť alebo spríjemniť. Flaška vína by pomohla ?? alebo tak ?? prosiim poradte
Ako vieš, že to chce s tebou ? Kebyže nás spozná chce to s nami .. Nie proste z vlastnej skúsenosti poviem, žee je jedno či panna nepanna... Proste ak sa na to cíti tak klasicky ísť na to nepoznám tvoje know-how ale tak normálne klasika nalaďte sa do dobrej atmosféry film/hudba, potrava, nejaké to vínko a rozprávajte sa, smejte sa... až to momentu pokým normálne klasicky v závislosti od jej povahy. Lebo každá žena je iná. Ale to musíš vycítiť lebo niektorá to má rada nežne, niektorá tvrdo a pod. proste rôzne štýly a ty musíš byť ten flexibilný kto sa vie vžiť do každej role či už ten dominantný alebo vyrovnaný, primerane perverzný jej nálade prípadne jej dať pocit že ona je tá čo to vedie hlavne musíš vycítiť čo má ako rada, čo ju vzrušuje a ako ju správne rozpáliť všetko je to o prítomnosti neexistuje nejaký všeobecný návod Ale po pár stovkách stykov by si to mal mať v malíčku tak a dosť bolo folklóru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov