Chlapci, aké hodinky sa vám páčia? akú značku preferujete? čo rozhoduje u vás pri výbere? Posielajte kľudne linky, potrebujem inšpiráciu pri kupovaní hodiniek pre priateľa, ďakujem
síce nie som chalan , ale ja som tiež včera kúpila tomu môjmu hodinky. a myslím že chalanom/chlapom sa páčia veľké, výrazné. čiernymi nič nepokazíš a ani striebornými a podľa toho či tvoj chalan má radšej elegantný alebo športový štýl tak vyber také ale myslím že elegantné su univerzálne, že keď si ich hodí k nie práve elegantnému oblečku bude to vyzerať super
@method
tak cena 200 eur, ale to len tak orientačne, vieš že ako nezarabujuca študantka nekúpim priateľovi hodinky za tisicku, šak by ma zabil, sice možno ani toto neprežijem xD lebo nechce odomňa drahé darčeky, no strašne mu chcem kúpiť hodinky normálne cítim nutkanie ich kúpiť xD
a skor taky elegantný štýl, viem že nechce kožený remienok, lebo mu to príde take dedkovské, a nemôžem túto temu začináť, lebo on si hneď vie všetko domyslieť a ja neviem klamať a hneď by bolo po prekvapení xD
a mna by potešili tiež hodinky mám rada značky ako Fossil, Festina...
alebo ako športovkyňu by ma potešilo hocičo spojené s cvičením, či už nejake fajné legíny (tie take 70€+) alebo nejaké doplnky výživy, alebo mňa by stačilo zobrať do zdravej výživy a môj nákup by sa hned vyšplahal na cenu za ktorú kupiš hodinky
ako knihomoľku by ma potešili aj knihy
alebo mnoho dievcat poteší luxusná kozmetika, ale to je podla mna riskanté, lebo mnoho dievcat ma už vybratý svoju značku, ktorá im sedí a robí dobre na pleť.
ale uplne že najsuper darček je nejaký výlet/zážitok
@littlegirl12 no keď čítam že chceš tak za 200 tak tie moje tam nepatria stáli podstatne menej (nakoľko si nekuujeme drahé dary ani si na také veci nepotrpíme ) ale sú pekné aj tak si myslím
@hellium Mne sa napriklad strasne nepaci, ked dakto ma (chlap ci zena, to je jedno) obrovske "hodzyny" na ruke ze to sirsie a hrubsie jak ruka.
A najviac co ma iritovalo boli spoluziakove hodzyny, ktore nosil aj ked nefungovali, len preto, ze mali "velky cifernik a celkovo boli velke" ta preto sa mu pacili..
@hellium srsly?! WTF?! sak idea hodin je to, ze kuknes na ruku a vies kolko je hodin, aky je den, pripadne ine "bonusy".. a nie, ze mas hodzyny na ruke a musis sa spytat ludi a bo kukat na mobil kolko je hodin takisto sa mi nepaci idea modernych "smartwatches", ktore ani trochu nie su smart
200€ v slovenských obchodoch alebo na ebay?
Lebo tam keď dáš 20€ za hodinky, tak tu ich ponúkajú tak za 80€.
Mne napríklad stačia aj lacnejšie, baterka vydrží rovnako ako v drahých, ukazujú čas, a keď ich niekde obúcham, tak to až tak nemrzí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale neni som chlap.
Za rozumnu cenu, paradne hodinky, jebat cele g-shock
tak cena 200 eur, ale to len tak orientačne, vieš že ako nezarabujuca študantka nekúpim priateľovi hodinky za tisicku, šak by ma zabil, sice možno ani toto neprežijem xD lebo nechce odomňa drahé darčeky, no strašne mu chcem kúpiť hodinky normálne cítim nutkanie ich kúpiť xD
a skor taky elegantný štýl, viem že nechce kožený remienok, lebo mu to príde take dedkovské, a nemôžem túto temu začináť, lebo on si hneď vie všetko domyslieť a ja neviem klamať a hneď by bolo po prekvapení xD
a mna by potešili tiež hodinky mám rada značky ako Fossil, Festina...
alebo ako športovkyňu by ma potešilo hocičo spojené s cvičením, či už nejake fajné legíny (tie take 70€+) alebo nejaké doplnky výživy, alebo mňa by stačilo zobrať do zdravej výživy a môj nákup by sa hned vyšplahal na cenu za ktorú kupiš hodinky
ako knihomoľku by ma potešili aj knihy
alebo mnoho dievcat poteší luxusná kozmetika, ale to je podla mna riskanté, lebo mnoho dievcat ma už vybratý svoju značku, ktorá im sedí a robí dobre na pleť.
ale uplne že najsuper darček je nejaký výlet/zážitok
» www.ehodinky.sk/police-pl14383j...
a ak nieco vyraznejsie tak take nieco:
» www.ehodinky.sk/casio-efr-539bk...
alebo: » www.ehodinky.sk/casio-efr-538bk...
boaaa, mne take keby kupila zena, zjedol by som ju
» www.bestform.sk/leginy-nebbia/n... tieto boli zaujimave kym v nich nezacala chodit kazda druha zena/dievca do posilky (a fakt to ma nieoc do seba, lebo zrazu mali omnoho lepsie zadky xD )
inak pekne su napr. tieto:
» www.bestform.sk/leginy-nebbia/l...
» www.bestform.sk/leginy-nebbia/b...
» www.bestform.sk/leginy-nebbia/j...
a tieto, tu ani nejde tak o vyzor, ale to ako sa v tom musi fajne cvicit » www.fitnesspro.sk/c/produkty/six-...
lebo sú strašne retro
a takéto sa mi páčia
Nosím vzdy a vsade. Ci je to do lesa, do roboty, do skoly alebo na svadbu. Ci je to ku kozenke, koseli alebo len tak na Adama.
A najviac co ma iritovalo boli spoluziakove hodzyny, ktore nosil aj ked nefungovali, len preto, ze mali "velky cifernik a celkovo boli velke" ta preto sa mu pacili..
ale idea nosenia neiducich hodin sa mi paci
taketo
a z tych aj v sk obchodoch bezne dostupnych Festina
hrozne sa mi pacia tie, co maju "odhalene vnutro", skora ze su tak kurefsky drahe teda take krajsie, nez co je @11
Ale nechcel by som aby mi ktokoľvek kupoval niečo za 200€.
Lebo tam keď dáš 20€ za hodinky, tak tu ich ponúkajú tak za 80€.
Mne napríklad stačia aj lacnejšie, baterka vydrží rovnako ako v drahých, ukazujú čas, a keď ich niekde obúcham, tak to až tak nemrzí.
» globaldeals.ebay.com/Featured/Watche...