Poradite mi niekto nejaké dobré pánske kaderníctvo v KE kde nestrihaju len podla trendov ale taktiez aj podla typu tváre/hlavy atd.? Kedže v živote som nebol u kaderničky tak nech na poprvé nevyzerám jak vyholeny ..... Niekde v optime/auparku/galerke? ale
@edryan co si kokot? sa nechas strihat a obchytavat si hlavu od buzeranta hnusneho??!!! sak mas po kkt peknych holiciek a ty sa nechas strihat u nejakeho hnusneho buzeranta
@hadimistr nieje buzerant .. je to totálne v pohode chlapec a je v tom dobrý , ako naša suseda si chodí na novej audine a chodí ju strihať domov , myslím že obyčajný chlapec to nebude
Keby som si mal vybrať kam raz pôjdem ak budem chcieť dobrý účes tak tam. Chlapec sa tu pýtal , dal som odpoveď , nerieš viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
videl som jeho prácu či na kamarátovi alebo na mame , strihá ozaj dobre ale si priplatíš ..
Keby som si mal vybrať kam raz pôjdem ak budem chcieť dobrý účes tak tam. Chlapec sa tu pýtal , dal som odpoveď , nerieš viac