pánske silonky boli pre mňa len taká urbárna legenda, ale keď som ich pred asi mesiacom videl v jednom obchode, tak ma smiech prešiel
len dúfam, že to nebudú vysielať v telešopingu - ten trapas keď to nejaký chlapec uvidí v TV a potom bude v obchode rodičov otravovať, aby mu také kúpili.
@skingirl94
ta ja trebarzsilonky nosim v zime pod riflany spodare su hnusne pod riflamy a aj na lyzovacku nosim silonky.ked mam pod nohavicamy na lyzovacke spodare je mi velmi horuco a potim sa a ked nemam nic je mi zima a ked si dam silonky je to akurat
žil som istý čas v zahraničí a tam nikto z toho nerobil vedu. Len Slováci sú 100 rokov za opicami. Primitívny pohľad na svet a čo sa týka histórie obliekania nemajú ani páru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tá téma, kde môžem hodiť video, čo mi ukázala spolubývajúca?
predsa keď je chlapákovi zima dá si spodky a načo iné by silónky potreboval?
nie. radšej mi kradni moje fluffy ponožky
Spravneho muža poznáš podla počtu dierok na jeho silonkách.
a občas si ich natiahnem keď už je troška zima.. (-20st)
official&source=lnms&tbm=isch&sa &ei=bo1yUoelHImh4gScmYH4Cg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1525&bih=712&dpr=0.9#facrc=_&imgdii=_&imgrc=WUlD4HVvFT57-M%3A%3BrYL0YpmmcWCwJM%3Bhttp%253A%252F%252Fupload.wikimedia.org%252Fwikipedia%252Fcommons%252Fthumb%252Ff%252Ff8%252FRenaud_de_montauban_banquet.jpg%252F552px-Renaud_de_montauban_banquet.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Funusualhistoricals.blogspot.com%252F2011%252F05%252F15-minutes-of-fame-medieval-fashion.html%3B552%3B599" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=middle...
len dúfam, že to nebudú vysielať v telešopingu - ten trapas keď to nejaký chlapec uvidí v TV a potom bude v obchode rodičov otravovať, aby mu také kúpili.
ta ja trebarzsilonky nosim v zime pod riflany spodare su hnusne pod riflamy a aj na lyzovacku nosim silonky.ked mam pod nohavicamy na lyzovacke spodare je mi velmi horuco a potim sa a ked nemam nic je mi zima a ked si dam silonky je to akurat
» pantyhose8.webnode.sk/...