ahojte, neviete v akom presnom obchode sa daju kupit? velmi sa mi pacia, ale neviem kde ich najst kedze vsade ich majú bud len zužene, alebo ten spodok rifiel škaredo trci Či to všetci kupuju damske? Aj by som si priplatil ale problem je v tom, ze t
Ja som našiel aj napísané pri takých "super skinny" ale nie na slovenských stránkach takže neviem, nepozerám po takých veciach, nepáčia sa mi. Ale šak sa spýtaj niekoho kto ich má.
@hetfield ja nosím len slimky a pohodlnejšie rifle som v živote nenosil. Ale je pravda, že treba vediet aké kúpiť...
@pikaboy dámske nikto nekupuje lebo potom tie zadné vrecká vyzerajú smiešne a celkovo to nevyzerá dobre...
Také rifle aké chceš ty, len tak bežne nezoženieš. Skús pozrieť Levis, Mishka, poprípade na e-bay určite nájdeš niečo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@pikaboy dámske nikto nekupuje lebo potom tie zadné vrecká vyzerajú smiešne a celkovo to nevyzerá dobre...
Také rifle aké chceš ty, len tak bežne nezoženieš. Skús pozrieť Levis, Mishka, poprípade na e-bay určite nájdeš niečo...