ak sa nemylim, tak maturant je student az do 31.8. a v pripade, ze sa nezamestnas, prip. nebudes pokracovat v studiu tak sa musis ist hlasit do 7.9. ja som isla na VS a nemam pocit,zeby som nieco riesila na urade prace, ale to je uz davnejsie, tak neviem.
Tak v tom prípade je to asi OK. Avšak ja som si istý, že ja som na nejakom úrade bol (možno nie zrovna na úrade práce?) a musel som dokazovať, že som prijatý na VŠ. Dokonca mám pocit, že som bol písomne vyzvaný.
Je však možné, že to bolo neskôr - počas leta alebo v septembri.
@caleban ja mam pocit, ze sa toto "dokazuje" cez rodinne pridavky. tam sa musi dat papier - potvrdenie o studiu a vlastne to sa eviduje na urade prace. na zaklade toho je clovek registrovany ako student. samozrejme potvrdenie o navsteve skoly dostane kazdy na zapise na VS.
@terezkazozv Je to možné. Je fakt, že som potvrdenie mal už na zápise. Ale zároveň som si istý, že som niekam musel nosiť potvrdenie o prijatí - takže to zrejme bolo ešte pred zápisom.
No, nebolo to včera, tak si už poriadne nepamätám. Vlastne sa odvtedy mohli veci zmeniť.
A okrem toho mám z úradov fóbiu, takže sa na to zväčša nesnažím nejak spomínať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Rieši sa to väčšinou však tak, že donesieš potvrdenie o prijatí na vysokú školu, čo je v podstate dôkaz, že naďalej budeš študent.
Je však možné, že to bolo neskôr - počas leta alebo v septembri.
No, nebolo to včera, tak si už poriadne nepamätám. Vlastne sa odvtedy mohli veci zmeniť.
A okrem toho mám z úradov fóbiu, takže sa na to zväčša nesnažím nejak spomínať.