Stolove pc na internate? Osobne skusenosti s kolajou Strahov CVUT v Prahe? Najlepsia banka pre studenta s velkym mnozstvom bankomatov v prahe? Fajcenie na izbach ? Brat si aj veci ako obliecky,vankus,periny toaletak? A na co FAKT nezabudnut 600km od domu
na strahov vsetci nadavaju. ale tak ktora kolej nie je stoka no? asi masarykova. ked na nu mas....
inak riesis intrak dost neskoro uz O_____o
najviac bankomatov ma asi CSOB, je to ceska najvacsia banka.
fajcenie na izbach? si odkial spadol?
obliecky ti daju, perinu a vankus mas defaultne. toaletak si musis sam kupovat.
no a nezabudni hlavne na peniaze, vsetko, co ti bude chybat, si uz dokupis
to ste fakt tak nechutne lenivi ze chcete fajcit na izbe? si vydi von boze naco mas tie nohy ? na hovno ?
inac neviem ako su na tom periny v CR ale v SR si zasadne nosim vzdy svoje periny lebo tie nase na intraku na UKcke su asi 15 farebne , kedy sa ma to v noci dotkne mozno aj lepru z toho dostanem
Na to fajcenie sa pytam len preto ze som si zvykol ucit za za PC s cigaretov v ruke(pomaha mi sustredit sa), csob som mal vyhliadnutu len cakam na potvrdenie o navsteve skoly, ohladom internatu som mal aj inu moznost ale vychadzalo to dvakrat drahsie a naiac som pocul ze je tam dobry kolektiv a to je podla mna prvorade
@2 intrak uz mam vyrieseny, mam tam znameho ktori mi to behom dna vybavil, v nedelu som poslal ziadost v pondelok mi prislo ze ma prijaly, vsetky ostatne kolaje su bud strasne drahe alebo plne
strahov tam by som nikdy nešla bývať...ako periny,vankúš, obliečky by si mal dostať aspoň myslím ale kedže je to strahov tak by som si zobrala určite vlastné ...a banka, no v Prahe máš na každom kroku skoro bankomat a vždy od inej banky, ale vela ludi ma v českej šporitelni
vsetci o strahove rozpravate ako o krajine tretieho sveta. Moze to byt az taka hroza ? Sam som trochu bordelar odlupnuta omietka nieje problem, plesen v sprchach prezijem tak ako to moze byt take hrozne ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
inak riesis intrak dost neskoro uz O_____o
najviac bankomatov ma asi CSOB, je to ceska najvacsia banka.
fajcenie na izbach? si odkial spadol?
obliecky ti daju, perinu a vankus mas defaultne. toaletak si musis sam kupovat.
no a nezabudni hlavne na peniaze, vsetko, co ti bude chybat, si uz dokupis
inac neviem ako su na tom periny v CR ale v SR si zasadne nosim vzdy svoje periny lebo tie nase na intraku na UKcke su asi 15 farebne , kedy sa ma to v noci dotkne mozno aj lepru z toho dostanem