Zdravim chcel by som sa vas opytat niektore veci ktore ma osobne potesili ked som sa to pytal roznych ludi a zaroven aj sam seba (nebol som v tych casoch niejak v vybornom fyzickom stave nebudem sa tym tajit ale vzdy to bolo po troche zafajceny i ked to j
Takže vedecké konštatovanie mám zakázané??? škoda....
S vodou v záchode som už niečo počul - a je to vraj pravda - pretože je tam iné magnetické pole pretože mi sme na severe a oni sú na juhu čiže sú bližšie k južnému pólu zeme.
to ze sa zachod točí inak v austrálii je vraj pravda aj ked ja som to neregistrovala ked som tam bola. Strýko mi za to skoro odtrhol hlavu ale ja nemozem za to ze si take zbytočnosti nevšímam.
o tom som nepočula, hajzlová voda, ale dačo na tom može byť v súvislosti s vécé som počula, že v usa (ale aj vo fra mekáči také videla je vyššia hladina vody ako u nás, že to máte tam tesne pod okrajom
tie holuby si ma dostal teda.. aj ja som z ke a ešze som nevidela v noci holuba, vlastne žiadneho operenca (ale možno to bude aj tým, že v noci spím
a tretí svetový problém, to ako kde sa dostanem zo slovenska?? tipujem dakde do oceána
Niekedy sa tak zamyslim a co si myslite o tom ze vraj sa voda v australii v zachode toci uplne do opacnej strany ako tu v SR.
a nielen v záchode, ale v akomkoľvek odtoku, alebo víre. to nie je záhada, ale dobre zdokumentovaný fyzikálny jav, ale ako sa mu hovorí si teraz nespomeniem.
každopádne v tom má prsty rotácia zeme
"A este jeden flip : keby ste sa chceli prekopat dolu presne do stredu zeme kde by ste sa vykopali na druhej strane ?? ked z ameriky sa dostanete do Cini ??? :: ( predstava neexistuje ziadne jadro a zaroven ani sa nevykopete hore nohami "
vezmem glóbus, pozrem, vidím.
aha... tak nepozrem, lebo sestra už spí... ale tipujem to na niečo v tichom oceáne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
S vodou v záchode som už niečo počul - a je to vraj pravda - pretože je tam iné magnetické pole pretože mi sme na severe a oni sú na juhu čiže sú bližšie k južnému pólu zeme.
Velky holub sa pozerá!!!Holuby nidky nespia
o tom som nepočula, hajzlová voda, ale dačo na tom može byť v súvislosti s vécé som počula, že v usa (ale aj vo fra mekáči také videla je vyššia hladina vody ako u nás, že to máte tam tesne pod okrajom
tie holuby si ma dostal teda.. aj ja som z ke a ešze som nevidela v noci holuba, vlastne žiadneho operenca (ale možno to bude aj tým, že v noci spím
a tretí svetový problém, to ako kde sa dostanem zo slovenska?? tipujem dakde do oceána
no čo? som Vedkyňa?
napriklad...
Moze sa mi nieco stat ked skocim z osmeho poschodia do snehu ktory je po prve poschodie stane sa mi nieco ?
a nielen v záchode, ale v akomkoľvek odtoku, alebo víre. to nie je záhada, ale dobre zdokumentovaný fyzikálny jav, ale ako sa mu hovorí si teraz nespomeniem.
každopádne v tom má prsty rotácia zeme
"A este jeden flip : keby ste sa chceli prekopat dolu presne do stredu zeme kde by ste sa vykopali na druhej strane ?? ked z ameriky sa dostanete do Cini ??? :: ( predstava neexistuje ziadne jadro a zaroven ani sa nevykopete hore nohami "
vezmem glóbus, pozrem, vidím.
aha... tak nepozrem, lebo sestra už spí... ale tipujem to na niečo v tichom oceáne.