Paradox: Aj Vy cakate na leto, aby ste sa mohli konecne ucit?
Stale len do skoly nieco treba, nejaka pisomka, bezvyznami projekt, prezentacia... Zabera to vela casu, nestiham sa ucit toto, co chcem (na to skola nie je). Vyznam skoly sa mi nejak straca. Nechcem sa ucit toto, co chcu oni, ale toto, co chcem ja.
Ako aj moja skola ma obmedzuje,ale ponukla mi aj vela prilezitosti,ktore nepraimo so skolou suvisia,je to skor o tom,ze som sa zoznamil so s pravnymi ludmi a mozem sa venovat tomu co ma zaujima.je to dost na hovno,ked skola obmedzuje cloveka ,aby robil to co chce.
Na skole su aj pekne veci a super ludia. Ale su aj povinne a povinne volitelne predmety, ktore jednoducho musis na ne robit. Keby som chcel ist do roboty tak idem do roboty. Ne este nechcem ist tak som na skole. Sice je tych peknych veci malo ale stoja za to. A taky paradox mam uz do gymka...
suhlas s cy3ahou ...a fakt akoze v skole ta naucia total kraviny co ti v zivote bude naprd..no ok nieco z toho budes potrebovat..ze kedy sa pisu ciarky a ake i/y tam ma byt a ete par veci..ale nac tam budu nwm ake zlozite konstrukcie ?
ani ja sa nechcem ucit to co chcu aby som sa ucil..hlavne tu nemcinu, ale to sa budeme ucit asi len preto lebo nikho v triede nemame takeho, ktory by isiel za niekym vyssie postavenym a povedal mu, ze chceme rustinu (chcel som to povedat nemcinerke, ale som sa toho vzdal)....
Ucenie. Ja sa cely zivot ucim. Este je mnoho veci ktorym nerozumiem (cim dalej tym viac). Mam nejaku vnutornu tuzbu pohopit veci. Odpovedat na otazku preco, ako.
V lete mam cas na vsetko. Mozem skumat veci, co ma zaujimaju, bavia. jasne, idem aj raftovat Ale tuzim po poznani.
No v skole vela toho neucia, vacsinou sa treba ucit. Hm, preto som na informatike, lebo sa mi nechce ucit V tom je matika a informa super. No zasa je to iny Hardcore, no celkom zvladnutelny. Nerad sa ucim veci naspamat. Chcem im rozumiet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Naco si siel potom na skolu,ktora ta obmedzuje?
Ako aj moja skola ma obmedzuje,ale ponukla mi aj vela prilezitosti,ktore nepraimo so skolou suvisia,je to skor o tom,ze som sa zoznamil so s pravnymi ludmi a mozem sa venovat tomu co ma zaujima.je to dost na hovno,ked skola obmedzuje cloveka ,aby robil to co chce.
Ide o to ,ze na skole je vela dobrych predmetov,ale aj vela nutnych blbosti,preto ta skola obmedzuje,ale je tam veci,ktore ti realne pomozu.
Teda,ak som ta spravne pochopila/// ?
Mno gympel je taky,ze v podstate mozes ist na akukolvek Vysoku skolu,takze preto obmedzuje ludi,ktory by sa uz radi uzsie specializovali
V lete mam cas na vsetko. Mozem skumat veci, co ma zaujimaju, bavia. jasne, idem aj raftovat Ale tuzim po poznani.
No v skole vela toho neucia, vacsinou sa treba ucit. Hm, preto som na informatike, lebo sa mi nechce ucit V tom je matika a informa super. No zasa je to iny Hardcore, no celkom zvladnutelny. Nerad sa ucim veci naspamat. Chcem im rozumiet.