Americká pop-punkvá skupina, s leaderkou iba 16-ročnou Hayley Williams, gitarista Josh Farro, bassista Jeremy Davis, Taylor York na rytmickej gitare a bicie má v malíčku Zac Farro. Nová vlna, možno v pätách Avril Lavigne. Váš názor na túto práve začinajúc
fuha :/ skoda ze sa neda post opravit! ale to bude tym, ze som pozerala jedno interview na youtube s nou a tam spominali, ze ma 16.. asi dost stare interview
tak sa ospravedlnujem
ano, vyzera fakt super a hlas je skvely
ale zas paci sa mi ze je to v celku pocuvatelne na to aka hudba vychadza v poslednom case
fajn kapelka som si ich oblubila..... a hayley vyzera brutalne,ma nadherne vlasy.... ehm a dufam ze ziadne pokracovanie v patach avril nebude aa inac milujem pesnicku pressure v akustickej verzii....
jediná pesnička od nich, čo sa mi páčila na prvé počutie a stále ju môžem. inak mi neprídu v ničom originálni. ale taká hudba mi nevadí, takže nerozbíjam rádio, keď ich počujem
Príšerne sa mi páčia... Absolútne som sa zaľúbila do My Heart... a čo od nich mám v MP3-jke... Franklin, Never let this go, Decode (mňamii, hneď u mňa uspela , Pressure, Here we go again... Ale chystám sa pridať si nejaké
jhaaj miluje paramore.. pre mna jeda z najlepsich skupin ake poznam.. strasne sa mi paci ake su tie ich pesnicky energicke
hayley spieva skvele a do toho tie bubny a gitary uaa skapinam z toho.. som sa chcela naucit hrat tie ich pesnicky na gitare, ale dake zlozite rytmusy na mna maju heh to este musim poriadne ocekovat jak sa to vlastne hraje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tak sa ospravedlnujem
ano, vyzera fakt super a hlas je skvely
ale zas paci sa mi ze je to v celku pocuvatelne na to aka hudba vychadza v poslednom case
MY heart,emergency,we are broken,breathe.. milujem!! .. album:RIOT! ...
Misery business:
Hallelujah:
When it Rains:
jediná pesnička od nich, čo sa mi páčila na prvé počutie a stále ju môžem. inak mi neprídu v ničom originálni. ale taká hudba mi nevadí, takže nerozbíjam rádio, keď ich počujem
hayley spieva skvele a do toho tie bubny a gitary uaa skapinam z toho.. som sa chcela naucit hrat tie ich pesnicky na gitare, ale dake zlozite rytmusy na mna maju heh to este musim poriadne ocekovat jak sa to vlastne hraje