Bez Josha a Zacha to nebude Paramore! (ach) ... Paramore bude možno budú úspešní ale aj tak koli Hayley a tých jej vlasov .. všetko sa pletie okolo Hayley ak Josh písal vo svojom liste ... ale tu ide o hudbu a podla mna to bude uplne nieco ine ... napr. ich "new song" In The Morning ... to sa mi ešte nestalo že by sa mi nejaký song od Paramore nepáčil. Pritom ich zbožnujem 5 rokov. Už album Brand New Eyes bol o ničo iný .. ale to bolo ešte v pohode ...no a nový album čo by mal vísť niekedy na jesen ... no som zvedavá. Inak budú na Rock For People!
Ja by som povedala že hej , ja im stále verím a preto že odišli sa "nezložia" ... budú ešte lepší ale nie bude to fajn
@deny9 a čo si čakala? že sa všetko bude točiť okolo bubeníka? Je jasné že každý chce interview so spevákom/spevačkou ... frontman kapely ci ako sa to píše.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale inak @1
@deny9 a čo si čakala? že sa všetko bude točiť okolo bubeníka? Je jasné že každý chce interview so spevákom/spevačkou ... frontman kapely ci ako sa to píše.