vcera sme na tom boli v kine, prvu polovicu filmu sme sa nudili viac menej a myslela som, ze zaspim a pocas druhej polky som sa bala a obcas som si zakryvala tvar rukami lebo to sa nedalo, cestou domov sme sa na tom flipovali ale doma som nemohla zaspat do pol 6 rana :/
No, mal som vtedy lístky zdarma na predpremiéru, prvá polovica nuda, potom som odišiel pre ďalší popcorn, potom som podriemkaval a smial som sa na takých dievčatkách čo sa tam od strachu asi pocikali.
No proste nemám rád horory, neviem prečo ale mňa nikdy nevystrašia a ani sa nesmejem na tom jak je to zlé, ale proste kukám že jak to niekto môže pozerať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
btw..teraz som dopozeral toy story 3 a je to asi najlepsi film z roku 2010 co som zatial videl
No proste nemám rád horory, neviem prečo ale mňa nikdy nevystrašia a ani sa nesmejem na tom jak je to zlé, ale proste kukám že jak to niekto môže pozerať..