Stalo sa Vám niekedy niečo,čo ste si nevedeli vysvetliť? Napr. niekto z vašej rodiny zomrel,Vy ste o tom nevedeli a stalo sa Vám niečo zvláštne a až neskôr ste pochopili že dotyčný sa s vami prišiel rozlúčiť?Alebo ste videli niekoho či niečo,čo ste si nev
Neviem či to pokladať za ,,paranormálny jav´´ ale mne sa raz v noci stalo (2-3hod.ráno) išla som na WC,potom som z neznámeho dôvodu asi 10 minút strávila v kúpelni.Nakoniec som sa rozhodla ísť si ľahnúť.Vyšla som z WC,a čosi ma prinútilo otočiť hlavu do ľava.Niekto nechal otvorené dvere do spálne.Úplne v rohu som videla krčiť sa sestru a hľadieť na postele rodičov.Šepotom som sa jej celá prekvapená pýtala čo tam robí.Neodpovedala.Pomaly otočila hlavu a ja som videla jej krvavočervené oči.Zdvihla ruku a ukazovákom mi naznačilaaby som prišla bližšie.Prišla som k nej,tiež som pozrela na posteľ.Obaja rodičia spali.Začala som sestru prehovárať,aby šla spať.Pozrela som na miesto kde sedelsaa tam bolo iba oblečenie. Čo myslíte že to bolo???A určiete sa mi to nesnívalo a nebola som rozospatá
ludia pls ja som myslela normalne javy...nie jednotky..........naozaj nieco nevysvetlitelneho..........@hawaitypek nie kazdy je ty,nie kazdy je zavilsly na drogach,riedidlach...
@janehonda stalo sa mi to asi pred 2 rokmi ...máme tri izby a v kazdej máme telku ... bola som sama doma prišla som do kuchyne zapla sa mi telka tka fajn no vypla som ju šak to sa može stať vždy ...vošla som do obývačky lebo tma mame vody uložené tka som si išla po jednu a tiež sa mi zapla telka tak už som začala proste už bááť trochu že prečo s ami zapína telka .... a prišla som do svojej detksej vyklepaná zavrela som dverew a aj v mojej izbe sa mi zapla telka ...a odvteyd nedokážem byť sama doma bojím sa :/// ...možno to vyzerá byť taká blbosť čo píšem :/ ale enviem si to vysvetliť či som bola dajakou energioui nabitá alebo čo :d ale odvtedy mam strach byť doma ....
mne sa obcas stane,ze ked idem peso domov a pomyslim si na niekoho a chvilu nad nim rozmyslam,tak ho niekedy aj stretnem proste mi len nahodne napadne nejaka znama osoba a potom ju o 5 min stretnem...
@janehonda Takéto stavy sú v polospáku prípadne v rozospatom stave bežné, môžu súvisieť s psychickou nepohodou (nepríjemná udalosť apod.), prípadne ťažkou večerou... Paranormálnymi by som ich nenazval - mozog má veľmi silnú schopnosť vytvárať predstavy od reality ťažko rozpoznateľné - tá sestra tam zrejme nebola...
Oňahdy dávno som si položila hodinky do stredu stola, ku každému okraju bolo minimálne dvadsať centimetrov, a po niekoľkých hodinách, počas ktorých sa nič nedialo, hodinky skĺzli a spadli
Plus mám tohtotýždňový zážitok, ktorý mi potvrdil aj iná osoba (obaja sme boli triezvi, za bieleho dňa, na verejnom priestranstve medzi ľuďmi), ten by sa ale mohol dať vysvetliť wtf umiestnením miniatúrnych reprákov :/
raz som polozil trsatko na tlaciaren a potom som ho asi pol hodinu hladal..celu izbu som prezrel, hoci som presne vedel kam som ho polozil. potom som sa nanho vysral, bol som za pocitacom a neskor ked som sa otocil, zas bolo to trsatko na mieste kam som ho predtym dal...dost som z toho bol mimo
Nikdy som na tieto veci neverila ale rozmýšlala som nad tým čo sa stane keď človek umrie... Niečo s tou dušou určite je ale nejak som tomu nedokázala uveriť až keď presne 9.3 zomrela moja najoblúbenejšia teta mamina sestra ktorá bola plná života a elánu až keď ju pohltila rakovina pankreasu. V živote som ju nevidela opitú alebo prejedať sa mala úplne normálnu postavu 39 rokov 4 deti (najmladšie ide ešte len do 1 triedy) a manžela pracujúceho v írsku... Rakovinu zrejme vyvolal stres. Nikto neveril tomu že zomrela bolo to šokujúce. Od vtedy sa začali diať nejaké divné veci. Kroky na chodbe padajúce predmety a pritom nič nespadlo,rozbitá sklenená misa a črepy po celek miestnosi,včera nad jej fotkou spadla koncovka z garníže ktorá bola pevne upevnená lepidlom a to som zvrieskla a prišla mama, poslala ma spať ale nešla som a o 5 minút padla kefy v kúpelni..Keď som bola u jej dcery rozprávala mi ako keby ju stále pri sebe cítila a tak a v tom spadla jej fotka, Ona len že neboj to sa stáva ja ju cítim ale vystrašilo ma to... raz som bola sama s otcom doma a ležal a ja som bola na počítači bolo asi 23:00 a niečo an chodbe spadlo ale tváril sa že to nepočul a potom začal rozprávať o tom čo sa mu stalo ako mu zomrel bratranec -zabil sa na moterke a v ten večer keď boli v krčme spod dverí šlahali iskri... vraj sa takéto veci stávajú a on na to verí a na to mi povedal že mám pokojne spať nič sa nedeje... tak som spala pri ňom ale nemohla som zaspať polnoc...1 hodina ráno....2 hodiny....3 hodiny... a presne o 3 ráno (už tato spal) som počula z chodby kroky bola som si istá že to nie je len pukanie dlážky som si 1000 % istá že to boli kroky nemohla som rozprávať bola som ako v tranze šokovaná... Ráno som to hovorila mame ale nie som sklamaná z toho že väčšina ludí mi neverí ale viem, že niečo takéto sa stáva a keď mi niekto niečo takéto povie už mu verím... človek neuverí pokiaľ nezažije... Možno sa vám tomuto nebude chcieť veriť možno ani čítať ale možno mi naozaj uveríte pretože v poslednej dobe sa v mojom okolí vážne niečo deje a nemám z toho dobrý pocit....
paranormalne jay nevieme vysvetlit vacinou su to veci plinuce zo psychiky samozrejme kazdemu sa to uz niekedy stalo ze mal ale ja sa nato uz odmala pozeram skepticky aj keby som chcel uverit ze nieco take existuje ale nedokazem to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale ja si myslím, že to mohla byť niečo ako námesačnosť. Inak niektoré veci sa stávajú na hranici vedomia a spánku
Plus mám tohtotýždňový zážitok, ktorý mi potvrdil aj iná osoba (obaja sme boli triezvi, za bieleho dňa, na verejnom priestranstve medzi ľuďmi), ten by sa ale mohol dať vysvetliť wtf umiestnením miniatúrnych reprákov :/