Je skvelé mať priateľov, ktorí sa na vás vyjebú v najlepšom, s prepáčením Aj vy máte takých fajn kamošov, ktorí na poslednú chvíľu povedia, že im sa nechce, že nejdú, že blabla..? Sa ja môžem znažiť niečo zorganizovať, nejakú akciu, lebo stále nadáv
Nojono.. Naša trieda je síce po tohtoročnom výlete už celkom naporádku kolektív ale s organizačným potenciálom jak stehno Skôr ma ale sere že jeden najlepších kamošov čo odišiel do Blavy teraz bol na tri dni doma a ani za chuj nechcel ísť von s kamošmi, čo každého pozná tak 6 až 10 rokov, dement.. Asi ho už nikdy neuvidíme a keby tak som si neni istý či ho zľahka nejebnem motykou takže tak
@delegatka akože ja sa uraziť neurazím, mne je to už jedno v podstate, ale tak nech na rovinu povedia, je nejaká iná akcia a tam budem radšej... ja neviem na čo sa vobec snažím....
to robím niekedy aj ja druhým,poviem že pojdem a potom ked dôjde k veci a sa mi nechce si vymyslím výhovorku Ale tak hovorím vačšinou iba ludom z ktorými sa mi velmi nechce byť
@sabnacke máš Ty poňatia komu sa hovorí: zmrd? HA HA na slovensku to vtipné je... ale skús to povedať v ČR- pravý význam slova.... asi by s Tebou ani najlepší kamoš neprehovoril.....
je to tak hrozne hnusné, že ani nechápem, prečo im potom v úvode hovoríš: kamoši.... ja by som ani nepriateľa nenazvala parchantom ani zmrdom....
Nie kazdemu sa chce.. aj nasa trieda isla cez przdniny na dva vylety a mne sa nechcelo ist ani na jeden.. ale nastastie u nas z toho nikto nerobi dramu
@sabnacke skus si najst kamosov medzi chlapmi, taketo chovanie vidam vecsinou pri zenskych, a spravidla cim je krajsia tak tym viac zvykne robit podobne slizkosti sebavedomie robi asi svoje...
možno sa teraz na teba vykašlali ale stále sú to tvoji kamoši. ľudia s ktorými si prežila toľko vecí, toľko zážitkov. môžeš byť rada že máš priateľov. lepšie je ich mať ako nemať
Presne zrovna dneska sa mi to stalo...to proste milujem ked do poslednej chvilky vyzera všetko ok dohodnute a asi hodinu pred tym sa nahodou dozviem že nič z toho
@demonicbass . . . ludia castym pouzivanim, zabudaju na vyznam slova, rovnako jeho vaha a ucinok sa straca. Bezny problem decak, kde im nestaci slovna zasoba zavalia nadavok hromadu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A hotovo.
Skús odísť 1000km ďaleko od svojich ,,kamošov´´ a zblázniš sa...
Až vtedy uvidíš, kto je kamoš a kto nie..
Mala by si byť rada, že aspoň nejakých zatiaľ máš- preto sa mi zdá totálne nepodstatné zakladať také fórum (a možno som len divná)
A ešte dať nadpis: parchanti vychcaný? Vieš Ty vobec aká to je nehorázna nadávka? Rovno im povedz, že sú zmrdi... chjó....
je to tak hrozne hnusné, že ani nechápem, prečo im potom v úvode hovoríš: kamoši.... ja by som ani nepriateľa nenazvala parchantom ani zmrdom....