@tysha - mne bohato postačuje zanechať dojem na jeden deň Veď dva ,,strieknutia,, za deň si myslím že je ešte v norme Nepotrebuje voňať z jedného strieknutia celý týždeň (A)
Naomi Campbell-Cat deluxe vydri veeelmi dlho a zatial kazdemu sa pacila, to nova cat deluxe in night nic moc
pkylie minogue-darling vydri cely den a voni tiez dobre ale na niekoho moc silna
Miss sixty ma dobre vonavky co vydrzia minimalne 24 hodin a potom este od orflame ma prekvapila miss punk, je tam pyzmo voni uzasne vydrzi aj viac ako 2 dni a stoji len okolo 250 sk
@pawlo
Pochopiteľne, že som to s tým voňaním ´celé dni a noci´ trošku prehnala Každopádne celý deň v pohode vydrží, na oblečení aj dlhšie a je to taká príjemná ´nevtieravá´ vôňa.
A treba myslieť ekonomicky
ak si kúpš ozajstný parfum tak to vydrží dosť dlho aj na tebe a aj sa to dlho nepokazí, pod tým ale nemyslím toaletnú vodu - teda vonavku kde je alkohol a voda etc ale koncentrovaný parfum (vačšinou sú v hlinikovej flaške a predavaju sa v malom mnozstve)
...cez leto som navstivila parfumeriu
všetky kvalitné vône na teba vydržia dlho...do toho sa oplatí investovať...zájdi si do parfumérie ale nie do drogérie typu DM a podobne, tam sú zvačša len dáke lacné braky za pár stoviek čo ti nevydržia
ja som používala D&G light blue, Moschino Hippy Fiz, Christinu Aguileru, Bvulgari Crytal Omnia a Esprit connect, avšak ani raz som sa necítila .D možno 5 minút a hej teraz sestrinu adidasku občas. ona je na športové
Najlepšia kombinácia: Večer si dáme k večeri 6-8 strúčikov cesnaku. Večer si neumyjeme zuby, ráno ústnu hygienu opäť bojkotujeme, ale nezabudnime sa natrieť Pitralonom(After Shave). Budeme neoolateľní..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Môj parfém sám cítim asi len pár minú ale ostatný ho cítia po celý deň. Neviem či ej pre teba deň dlhá doba
Tak Lacoste Pour Femme, to fakt vydrží voňať celé dni a noci
No mne sa páči dosť.
Vystačím si aj s tými pod 1000 sk Hlavne, že je ho cítiť, keď ma frajer objíme
pkylie minogue-darling vydri cely den a voni tiez dobre ale na niekoho moc silna
Miss sixty ma dobre vonavky co vydrzia minimalne 24 hodin a potom este od orflame ma prekvapila miss punk, je tam pyzmo voni uzasne vydrzi aj viac ako 2 dni a stoji len okolo 250 sk
Pochopiteľne, že som to s tým voňaním ´celé dni a noci´ trošku prehnala Každopádne celý deň v pohode vydrží, na oblečení aj dlhšie a je to taká príjemná ´nevtieravá´ vôňa.
A treba myslieť ekonomicky
J´adore som mala kedysi dávno, vtedy sa mi to páčilo, ale teraz by som si to už nedávala. Skôr niečo ´mladistvejšie´
(nie, to bol pokus o žart)
myslim ze kazda znackova voňavka by mala už čo to vydržat..
len treba najst tu spravnu vônu.
...cez leto som navstivila parfumeriu