Ahojte baby, potrebovala by som pomoc ohľadom parfému. Už dlhšiu dobu zháňam nejaký kvalitný parfém, ale akosi sa mi nedarí. Nechcem žiadne také "toaletky", ktoré vydržia dve hodiny.. Chcem niečo naozaj kvalitné, čo dlho vydrží a zároveň krásne vonia. Dot
pod "toaletkami" myslíš nejaké sračky z tesca alebo eau de toilette ?
ak teda chceš "eau de parfume" čo je koncentrovanejšie, nezruinuje ťa a je krásna tak ja odporúčam Lolitu Lempicku, ja som mala túto konkrétne.. a bola super
@piter09 no ono ta vona bola robena podla mna tak aby sa pacia kazdemu, takze neni na nej nic extra, ale ano voni pekne. proste iba pekne. ja som to necitila uz po hodine, ale tak ine som necakala za 20 eur
tá gaga ju hnusná podľa mňa. aj fergie. a toto je moc subjektívne tak celkovo a ja napríklad som sa ešte nestretla s vôňou, ktorú by som cítila fakt dlho ešte. človek to po čase prestane cítiť na sebe, aj keď iným smrdí ako stará k...
Choď do nejakej parfumerky poovoniavaj tam, popýtaj sa .. mali by ti poradiť. Potom chod na parfums.sk a objednaj si ju o polovicu lacnejšiu ako ju majú hocikde inde.
podla mna si popozeraj na basenotes a nejake si vytipuj podla tych hodnoteni a zlozenia a potom nabehni do parfumerii a vyskusaj ich a aj vsetko ostatne co zbadas a vyber si tak lebo toto vyberat cez net je dost odveci, hlavne ked sa chces orientovat podla toho co povie jeden clovek na birdzi
a ked uz budes skusat tak na sebe a niekde kde nemas milion inych voni vo vzduchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ak teda chceš "eau de parfume" čo je koncentrovanejšie, nezruinuje ťa a je krásna tak ja odporúčam Lolitu Lempicku, ja som mala túto konkrétne.. a bola super
» www.parfums.sk/lolita-lempicka...
a kedze nemam ziadne dievca v triede ani v skole, chalanov nebudem otravovat s tym ako vonim
ale kupil som ju priatelke a mas pravdu, nejak ju nie je citit po case..
no aj tak vonia uzasne
toto je ona
Stačí?
btw, ja mám teraz Jeanne Lanvin, a som spokojná, ale to odporúčam len ak máš rada fakt že sladké vône
alebo Guess by Marciano taká oranžová je veľmi pekná
a ked uz budes skusat tak na sebe a niekde kde nemas milion inych voni vo vzduchu
naši to ešte robia tak, že pozrú ktoré sú na parfums v akcii a potom nabehnú do parfumerky ich vyskúšať či sa im nejaký nepáči