ma niekto Lanvin Eclat D'Arpege ??? potrebujem dajaku novu vonavku ale tak zeby cena bola max. do 25€ neviete poradit nieco dobre?! viem ze kazdemu nieco ine vonia ale urcite sa najdu take vone ktore vonaju 20 z 30tich ludi
dakujem pekne no tak pre istotu si vyskusam v obchode tazko vyberat ked si nastriekam na papieriky prve momenty ze niektore sa aj daju a doma zistim ze fuuu tato dobra aj tato bohuzial zabudam nazvy...
@cawyeara najlepšie je si to vyskúšať na ruke a ovoňaj tak o hodinu, až vtedy sa vôňa poriadne rozvinie ja mám tiež marry me ale nikdy ju zo seba necítim
Podla mňa je to pekne tuctová vôňa ak mám byť úprimná. Skús radšej Lacoste pur femme alebo čosi od Lolity Lempickej (ak máš rada sladšie korenisté vône) A poradím ti ... netestuj v parfumerke na papierikoch. Radšej si na nete objednaj vzorky a doma si to vyskúšaj na pokožke bez toho aby ti na chrbát dýchali otravné predavačky.
@cawyeara Na stránke notino.sk ju nájdeš za výhodnú cenu, nájdeš tam rôzne parfúmy a cenu zrazíš pomocov kupónov zo stránky » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/... ja tam často nakupujem preto odporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Byť tebou ju ale vyskúšam v parfumérii na vlastnej pokožke.