Chcem sa opýtať, či máte nejaké skúsenosti so stránkou parfums.sk.Ja som od nich objednávala už veľa krát a vždy som bola spokojná. Ale čítala som veľa recenzií že predávajú fejky tak ma to celkom zneistilo.Nerada by som vyhadzovala peniaze na fejky.
moze to byt aj original, ale zálezi na tom aj ako je to skladované a kedy to bolo vyrobené, starsie parfemy su dobre ale vona je slabšia a niekedy iná ako bola povodne. Parfem by sa mal skladovať v chlade ale to tak skoro nikto nerobi.
čo ja viem,pár krát som tam nakúpila a parfémy mi naozaj vydržia,aj priateľovi čo som kupovala a mamine.takže neviem,ale ja som bola stále spokojná,nebol žiaden problém.
tak tak jak napisal mefistofel...fejky tam niesu ale stane sa ze tie vone su postarsie a hlavne ze sa zle skladuju ja som to sam zistil kupil som vonu z obchodu a od nich a bola slabsia a kukol som si datum vyroby a bolo to jasne
Ja mám s parfums iba dobré skúsenosti a tomu, že nepredávajú originály neverím, podľa mňa je to antireklama. Objednávam pravidelne, v poslednom čase cez » www.kuponyzdarma.sk/parfums-sk/... mám tam vždy nejakú zľavu alebo aspoň lacnejšiu dopravu.
urcite na parfums.sk nie su fejky to zas maximalne rozsirila nejaka konkurencia alebo co aby im uskodila, parfums su jeden z najlepsich shopov s parfemami. skor si rob hlavu pri parfemoch typu fm group napr » www.parfumylacno.sk/o-parfumoch-fm/... ale aj tie mi pridu kvalitne a ferove (proste aj tym znacenim cislami + "nezamienat" davaju mimo spojitost najavo aj to ze je jasne ze to je napodobnenina = a take mi pride 100x poctivejsie ako originalny flakon naplneny nejakym smradom fejkovym. takto proste narovinu vies do coho ides ze to moze byt mozno trochu odlisne od originalu ale nie moc a zaroven ze to nie je original. a za mnohonasobne nizsiu cenu ) ale ak chces vyslovene original parfums sa urcite obavat netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov