Fuuuuuuuuuuuj Pariiis bleee!!! Neznasam ju!!! Namyslena socka sprostaaa jaaaj... Keby nema prachy po oteckovi bola by obycajne nic... A nechapem ako si niektori chalani moozu mysliet ze je pekna... vet to je kopa len peroxidu a makeupu... Je otrasna!!! ale to by bolo ok keby ma aspon nieco v hlave... ale jej tam chyba ista hmota... akoze aj ja mam zle znamky a nejsom extra mudra ale tu ide skvor o tie jej nazory, sposob zivota, to, co je pre nu dolezite... mohla by robit kopu ftipnych veci...Nie!!! Ona plytva cas nakupovanim!!! Len shopping, party, chalani, kadernicka, stylistka, vizazistka, kozmeticka, manikura, pedikura,... blewh!!! Ona je cisty priklad trapnej konzumnej spolocnosti, Idiotskej komercie, stale sa chce len niekomu fturat a pacit... tolko moje citove vylevy... A este daco........ BLAHOZELAM BENJIMU( Z GOOD CHARLOTTE AK NEWIS) ZE SA ROZISLI!!! Ona mu nesiaha ani po clenky!!! A zelam mu vela stastia a nech si najde niekoho normalneho
@6 ja sa za čo hanbiť nemám čo je hrozné na tom ak sa niekto o seba stará? no sory že niesom tvoj tip a nenakupujem si na seba dotrhané handry a nenosím dredy chudáčik
@lvanka hahahhaha, ze krasna zena.. vnutri je to obycajne rozmaznane dievcatko, ktore toho moc o zivote nevie.. uz sa opakujem s tymto krasny clovek nemusi mat na sebe tony mejkapu a robit zo seba doleziteho. prva vec, co urobila, ked prisla z vazania - NAAAAKUPY.. nachcal by som..
ps. ja si nekupujem v obchodoch roztrhane handry, ak nevies diskutovat, radsej nic nepis
@14 ja píšem o výzore a nie o povahe...ako možeš písať o jej povahe aká je keď si ju v živote nestretol a nerozprával si sa s ňou? aha jasné zabudla som veď ty sa dokonale vyznáš v luďoch sory debil na entú
je hlupa, vidno to z jej spravania, atd.. zase.. a precitaj si to: ked sa dostala z vazenia, sla nakupovat. normalny clovek by trosku hodnotil a rozmyslal.. hold, hlupe 'modelky' drzia spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ty sa do nej musíš vkuse ´´navážať´´? Nemyslíš, že je to už trochu trápne?
a akoze keby ju vidim na zivo tak moja reakcia:"GET OUT THE WAY BITCH, GET OUT THE WAY!"
ps. ja si nekupujem v obchodoch roztrhane handry, ak nevies diskutovat, radsej nic nepis
toto je uz len co za brutal styyyyyl..
je hlupa, vidno to z jej spravania, atd.. zase.. a precitaj si to: ked sa dostala z vazenia, sla nakupovat. normalny clovek by trosku hodnotil a rozmyslal.. hold, hlupe 'modelky' drzia spolu