dnes vecer idem do pariza zo skoly juuj straaasne s atesim .. ale ideme busom ... dve noci dost o nicom ... bol niekto z vas v parizi ???? ka msa oplati ist urcite ? .. alebo v mnichove .. aj v mnichove budeme jeden den... je nieco kde by som mala ist
Moja maminka je tam už 3 dni a akurát dnes mi prišla pohľadnica od nej Zajtra sa vracia a že vraj nafotila ooobrovské množstvo fotiek, takže ja si Paríž užijem z fotiek
A tebe želám krásny výlet, máš sa na čo tešiť, je tam neskutočne nádherne.
Paríž nie je taký úžasný ako o ňom hovoria, obyčajné mesto s 3 atrakciami. Od Parížu, najnavštevovanejšieho mesta som toho očakávala viac, hlavne kvalitnejšie a vkusnejšie suveníry
ako prezit v buse noc? no predsa spat aj ked hm spanok v buse heh neviem si to prestavit aky by som bol po nom dolamany jj holka zabav sa a pekne si pofot pamiatky...menil by som s tebou
jedna noc v pohode tosom uz sla .. ale dve ?? ved zomriem a cely den potom chodit ..ale bude super : ... a to ze nieje taky uzasny ako o nom hovoria .. ani nestras .. to je moje vysnivane mesot od malicka musi byt uzasny ..
milujem pariz od svojich deviatich rokov, i ked som tam zial nikdy nemohla ... najblizsi poznaju celu story ... ale je to moja obrazkova laska //studium knih // a raz ta pojdem, preto uprimne zavidim krasny vylet a nech ta nepridaju do francuzskej pastety
Nuz 2 noci su v pohode, nejake filmy, kedze idete zo skoly tak pokecate, karty, nejake ine "hry" (u nas raz na 6hodinovej ceste ficala vojna - hadzali sme po sebe prazdne PET flasky a v noci spat ak sa ti podari Nie je to tak strasne, tipujem ze ten autobus nebude stara karosa takze tp bude vcelku pohodlne
Ale Pariz nie je podla mna nic extra, bol som tam sice len par hodin ale mna to nejako neoslovilo. Skor by som povedal ze Paris tazi len zo zvelicenych pribehov a minulosti
no a Pariz...co ja viem..mne sa tam nelubilo...dost nuda...nikde niesu poruke zachody(to nas vedelo nasrat )..
dalej na kazdom kroku boli poulicni predavaci malych eifeloviek a zjednavali ste cenu ..to bola prca...a ked sa zacali traja "obchodnici" hadat kvoli konkurencii .....ach jaj..
noo ja som bola minuly rok -MONAKO-LURDY-PARIZ.. bolo uzasne .. a v buse je uzasna zabava ked si tam s tymi spravnymi ludi .. pariz je krasny.. dufam ze budete mat pekne pocasie lebo mi sme nemali ... musis navstivit eiffelovku ... byt v parizi a nenavstivit eiffelovku - hriech ... sice je to len srot ale aj tak ... bola som vo versailles... obrooovska zahrada.. dalej luxemburske zahady... no waw..... notre dame.. odporucam plavbu na lodi po seine ... a hlavne ked zapada slnko .... luvre- zakaz fotit monu lisu .. ale i tak mam jej fotiek do aleluja ... je tam toho strasne vela co treba vidiet .. ja som tam bola 3 dni a zazila som a videla som tam toho strasne vela .. ale aj tak je toho este o mnoho viac co som nestihla... asi ani mesiac by mi nestacil na to vsetko co pariz ponuka...este ma napadlo trojrozmerne kino .. vela veci este co som tu nenapisala ale bola by to veeeelmi dlha sprava keby som to tu mala vsetko pisat .... ja milujem pariz .. chcem sa tam aspon este raz vratit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Moja maminka je tam už 3 dni a akurát dnes mi prišla pohľadnica od nej Zajtra sa vracia a že vraj nafotila ooobrovské množstvo fotiek, takže ja si Paríž užijem z fotiek
A tebe želám krásny výlet, máš sa na čo tešiť, je tam neskutočne nádherne.
La Défense, Montmartre, Museé d'Orsay... a potom možno ajfelovka...
kludne by som v bude aj bývala, keby som ním mohla pochodiť európu
...jaj tie moje preklepy
Ale Pariz nie je podla mna nic extra, bol som tam sice len par hodin ale mna to nejako neoslovilo. Skor by som povedal ze Paris tazi len zo zvelicenych pribehov a minulosti
no a Pariz...co ja viem..mne sa tam nelubilo...dost nuda...nikde niesu poruke zachody(to nas vedelo nasrat )..
dalej na kazdom kroku boli poulicni predavaci malych eifeloviek a zjednavali ste cenu ..to bola prca...a ked sa zacali traja "obchodnici" hadat kvoli konkurencii .....ach jaj..
ale inac celkom nuda