@semhamforas zalozi, dnes mal vyjadrenie ze sa este pokusi zachranit tuto vladu ale ako tak vidim tak urice sa to uz neda zachrant... tak avizoval ze si zalozi stranu
@semhamforas tak ako taky volebny program ako maju obicajny mi troska prekaza ze oni chcu byt viac menej ako nezavisli ludia.... ale tak momentalne asi jedina prijatelna volba, ak by samozrejme radicova neprisla zo svojou vladou tak to by bolo potom asi jasne pre kazdeho...
@semhamforas no on sa mi zda tak ze bol tam proste dany tak aby mal co robit, nehovorim ze robi zlu pracu, ale taky Juraj Miškov je na spravnom ieste podla mna
@semhamforas ano, ale do predcasnych volieb uz si nestihne spravit PR pre svoju stranu.. A tym padom sa do parlamentu dostane len na kandidatke inej strany. Preto radsej budem volit na istotu. Mrzi ma, ze ako dlhorocny priaznivec SDKU (ich program mi vyhovuje najviac) som musel prejst k liberalom, ale na to co tam tie politicke mumie stvaraju sa uz neda pozerat.
@tommyhot nakoniec sa asi aj tak rozhodnem podla prieskumov. ak budú prieskumi také že matovič sa do vlády dostane tak budem voliť určite neho, inakneviem. Asi SaS
Nie som rozhodnutý, ale asi smer, kedže sa mi nepáči politika žiadnej strany zo súčasnej koalíciu. Obyčajní ludia sú obyčajní diletanti a amatéri podobne ako celá SaS, aj keď v programe možno nemajú drogy a homosexuálov, ale sú to amatéri ktoré nevedia ako robí politika
ja SaS, tak ako aj pred rokom.. Miklos si dobre nasral do huby, lebo este pred polrokom, ked som bola na jeho prednaske, tak taral o tom ako euroval nic nevyriesi a grecko by malo prejst riadenym bankrotom, lebo to prakticky nie je nic katastrofalne ... aj ked na druhej strane chapem aj to, ze su to tlaky z celej EÚ a bola skoda, ze sa u nas nehlasovali na zaciatku, mozno by sa aj ine krajiny boli za nas postavili..
@rumulik a ak je smer jedina normalna strana, tak neviem..ak sa dostane do vlady, tak odchadzam po tretom rocniku doprec.
@quixinka tlaky z eu sú preto lebo treba zachraňovať hlavne prachy nemeckých a francúzskych bánk... dáke grécko je druhoradé... a myslím že tie banky by zvládli aj tú stratu ale na čo ked môžu pritlačiť na vlády tie pritlačia na menšie štáty a ľudia zacvakajú... =/
SaS, ale ne kvoli trave, to ma vobec netankuje. vzdy volim podla toho koho program a hodnotay sa su mi najviac blizke, z ekonomickeho a moralneho hladiska.
Ešte nie som rozhodnutý. Rozhodujem sa podľa programu ale z toho čo som za ten rok a pol videl a tak isto to čo sa stalo minulý týždeň sa asi prenesiem cez jednu zásadnú vec a podporím SaS. Matovič mi príde ako príliš nepredvídateľný a zablokoval pár veci pre ktoré ho voliť určite nebudem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@puco90 tak nejak
SMER, SMER.... Fico je super, mám ho rada.
@rumulik a ak je smer jedina normalna strana, tak neviem..ak sa dostane do vlady, tak odchadzam po tretom rocniku doprec.
a ak vyhrá smer a zostaví vládu, tak sa asi po škole odsmerujem dopreč z tejto krajiny
treba tam schopnych ojebavacov a nie nejakeho zakomplexovaneho debilka sulika...
Presne tak, v poslednej dobe všetci prišli na to, že si vlastne veľmi uvedomelý mladý muž