@prasaman tak ževraj chalani cvičia iné ako baby a baby nesmú vraj cvičiť to isté čo chalani aj ked menšiu váhu ..neviem čo je na tom pravdu nevyznám sa v tom ..
@mimi38 nič na tom nie je pravda, čo sú chlapi o niečo lepší než my, alebo čo kľudne môžeš cvičiť cviky ako oni, ale samozrejme si musíš prispôsobiť váhu
@mimi38 takú kravinu som ešte nepočul a to cvičím XY rokov.
to už skôr to je tak že vačšina tých chalanov necvičia napr. drep a ty by si ho napr cvičiť chcela,preto ti vravia že cvičia inak To s takými sa asi ani nebav.
tak dobre ale tak keby som šla cvičiť s niakimi chalanmi a oni napríklad majú niaku váhu na dvíhanie to potom mne by museli dať závažia preč ...možno by som zdržovala a ozaj teda niesú niake cviky čo sú len pre chalanov? Ešte nikdy om nebola v posilke preto niekoho zhánam a aj sa tam bojím ísť lebo netuším čo tam robiť
@mimi38 prídi do Serede, ja s tebou budem chodiť aj každý deň! a nie je, niektorí ti povedia že baby nebenčujú, alebo by nemali cvičiť s ťažkými vahami ale takých vôbec nepočúvaj, kľudne môžeš cvičiť čo len chceš mne frajer tiež stále hovorí že "mrtvý ťah baby necvičia" no a ja ho aj tak cvičím, čo ma po nich
@pisik No lebo priatel mi hovorí že nemôžem robiť to čo oni a kamarát on aj povedal že môžem ísť s ním ale on chodí s kamarátmi a myslím si že by som ich zdržovala a aj ked mi neskôr navrhol že pôjde iba somnou ale no bojím sa a nechcem ho zdržovať
@mimi38 zo dva treningy nech ti ukzae co a ako a potom mozes aj sama
ako je o dost lepsie chodit s niekym, ja som chodil pol roka s bratom, potom 3 mesiace sám, pretože bol v robote buď on, alebo ja, ale teraz zase spolu a konečne má zase svalovicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
to už skôr to je tak že vačšina tých chalanov necvičia napr. drep a ty by si ho napr cvičiť chcela,preto ti vravia že cvičia inak To s takými sa asi ani nebav.
ako je o dost lepsie chodit s niekym, ja som chodil pol roka s bratom, potom 3 mesiace sám, pretože bol v robote buď on, alebo ja, ale teraz zase spolu a konečne má zase svalovicu