partiu/viac partií som mala na strednej, na začiatku výšky už len taký užší okruh kamarátov, teraz ani jedno z toho, uprednostňujem samotu, a ak už mám náladu ísť von, tak iba s pár ľudmi. zvykla som piť, fajčiť ja nadávať, teraz už len fajčím a občas nadávam
@ridgeback si napísal, že "ste typ skôr kostolnej mníšky (bez nadávok, fajčenia atď..) alebo ste skôr viac odviazaný ?"
tým si postavil "nenadávanie a nefajčenie" a "odviazanosť" na opačné póly. A to je podľa mňa kravina. Rovnako ako môže introvert fajčiť, tak môže byť nefajčiar odviazaný
Najlepšia partia je tak ideálne vo Štvorlístku..aspoň tak nazývam tú partiu, kde ja zažívam záchvaty smiechu pravidelne a vždy je veselá nálada. Bez akýchkoľvek omamných látok, alkoholu a cigariet... sa vieme odviazať v partii bez problémov Za to že človek nefajčí, nepije.. to neznamená že sa nevie odviazať....
Ta možno, keď by ma niekto stretol na ulici pospevujúc si naplno... tak by si o mne pomyslel " Ten je asi naliaty..Minimálne dve promile"... a v skutočnosti ani jedno promile... ale len kopa radosti, ktorá sa tlačí von.. a radosť vyjadrujem spevom... pre mňa aj spev odviazanie
suhlas s @orfea2 ..poznam jedneho typka-ministranta a ten chodi na rozne cirkevne "vylety" a chvaly si len zatrtkat, a vravi, ze tie pobozne dievciny, co navonok vyzeraju tak neposkvrnene (nepiju, nefajcia, nenadavaju..) su riadne zivly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Mám.. hm, už nemám.
A ja som tatký slušňák. Nepijem, nefajčím, nadávam minimálne a vlastne sa už an odviazať nedokážem poriadne ako kedysi
cize tych partii je viacej
tým si postavil "nenadávanie a nefajčenie" a "odviazanosť" na opačné póly. A to je podľa mňa kravina. Rovnako ako môže introvert fajčiť, tak môže byť nefajčiar odviazaný
a nie sme mníšky len máme viac kreativnejších nápadov, ktoré vedú k zmysluplnejším zážitkom a k lepšej zábave
Ta možno, keď by ma niekto stretol na ulici pospevujúc si naplno... tak by si o mne pomyslel " Ten je asi naliaty..Minimálne dve promile"... a v skutočnosti ani jedno promile... ale len kopa radosti, ktorá sa tlačí von.. a radosť vyjadrujem spevom... pre mňa aj spev odviazanie
- Som slušné dievča, nefajčím, nepijem, nenadávam... A takýto život mi max. vyhovuje
Inak ale teda, nefajčím a nenadávam, ale necítim sa zrovna ako "kostolná mníška"
niekedy aj viac, no 6 sme furt a naveky
snažíme sa nebyť také, veď viete ako sú na tom dnešné baby ..