celkom dobre chcela som ist na to ja nazivo, stoji to 20 € pre dospelych a asi 10 € pre studentov, minule to bolo v pezinku ale vacsinou to natacaju v L+S v BA
niektore pasaze su vazne trapne..vsetko mi to tak pripada jak keby to mali vse naplanovane...nepripada mi to nejak smiesne,ale ked xcem zabit nudu tak aj to pozriem...
ono existuje jedna relacia ktora sa wola "Whose line is it anyway?" a v podstate od tial je particka. Neni na tom nic originalne a pride mi to az trapne alebo teda take... prazdne v porovnani s tou amerikou verziou.
@ashythaka hej? aj Madari mali davnejsie taku relaciu a od tej vznikol napad spravit podobnu ale slovensku Particku . takze tak oni neopakovali od tej relacie :Whose line is it anyway
Hahahahaha... a odkial vies odkial to mali madari? a ked si kuknes par videi na Whose line tak pochopis ze Ano, okopcili to od tych uloh ktore herci maju az po moderatora ktory sedi svojim stolo a k tomu ma buzzer, je jedno dko to okopcil prve, je to stale len lacna kopia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A ten čas to už úplne posral (ach)
Na to nemusim mat dovod
stare dobre SOS...
filip
ono existuje jedna relacia ktora sa wola "Whose line is it anyway?" a v podstate od tial je particka. Neni na tom nic originalne a pride mi to az trapne alebo teda take... prazdne v porovnani s tou amerikou verziou.
Hahahahaha... a odkial vies odkial to mali madari? a ked si kuknes par videi na Whose line tak pochopis ze Ano, okopcili to od tych uloh ktore herci maju az po moderatora ktory sedi svojim stolo a k tomu ma buzzer, je jedno dko to okopcil prve, je to stale len lacna kopia.