Partička je slovenská televízna relácia vysielaná na televízii Markíza, spracovaná podľa celosvetovo úspešnému formátu "Whose line is it anyway". Relácia je založená na improvizácii štyroch hercov. V partičke účinkujú Petra Polnišová, Lukáš Latinák, Mariá
jejdaa ja som to skopiirovala preto aby ty co ju nepoznaju sa o nej nieco dozvedeli!!! ja to nerobim preto aby to vyzeralo mudro...A ked sa vam nepaci tak si to nepozerajte!!!
ja som toho nevidela veľa, ale raz som náhodou natrafila na časť, kde bol Richard Stanke. Hral Káčera Donadla a doteraz to zvyknem pozerať a smiať sa na tom, proste, on ako to rozprával, plakala som od smiechu a dllho som sa nevedela dať do normálu potom.
Na pôvodný formát (resp. jeho britskú verziu) sa nechytá.
Niektoré hry úprimne neznášam, ale Latináka som ochotná pretrpieť vo všeličom. (S výnimkou reklamy s autom na pódiu *odstrihne si očné viečko od zúfalstva*.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a áno, mám ju rada
To už fakt 3T sú lepší.
Niektoré hry úprimne neznášam, ale Latináka som ochotná pretrpieť vo všeličom. (S výnimkou reklamy s autom na pódiu *odstrihne si očné viečko od zúfalstva*.)