Čaute, poraďte nejaký dobrý košický podnik na žúrku/ oslavu. Žiadne diskofilné sračky, skôr niečo ako KC Dunaj v BA alebo klub Dole, niečo kde sa dá tancovať na balkan beats/ folklór/ reggea/ funky punky bars čo, len nie bar, v ktorom najebané pätnástky t
No nechodim tancovat, neviem poradit v tomto, ale naozaj ma uprimne vydesilo, ako sa v Jazze styridsat ludi na 10 metroch stvorcovych zmietalo v kudoloch dymu
@narazuvzdornaa a nejaky iny podnik v KE, ktory stoji za to? vies, nie som odtial, ale momentalne studujem v PO a chcem, aby ta oslava stala za to, segra ma 20 rokov rozmyslala som, ze dame aj tour de bar, aby sme stihli co najviac podnikov obehat
@lorn sedieť v takom dyme by mi nevadilo a nudiť sa nebudem, lebo budem mať pitoresknú spoločnosť! ale myslela si to tak, že tam púšťajú nudnú hudbu alebo ako?
@glamous hej, hej, asi pôjdeme tam alebo spravíme tour de bar a navštívime toho viac. díky za tip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale tak ten KC Dunaj nepoznám vôbec, čiže neviem čo hľadáš
@pappkin pokojne aj to, v retro cult clube bude akcia, rozmýšľame nad tým
@zelinka akord? a to je niekde v centre?
retro jazz je skor pre vytopkovane baby na stekloch a chlapcov co sa tvaria.
@glamous hej, hej, asi pôjdeme tam alebo spravíme tour de bar a navštívime toho viac. díky za tip