Tak alkoholu je vacsinou dostatok na kazdej party. Na co ludia casto zabudaju je nealko!!!! ne ze na flasu tvrdho si dam dve nealka ale poriadne vela nech kokot nemusia pit vodu potom. Hudbu si zariad nech je ,potom jedlo, cipsy,kktiny,kolaciky, popripade weed, nevim komu co smakuje.
spolocenske hry, videohry pripadne, twister, hudbu, flasku (ak mas teda 15) a s alkoholom to neprehanajte, radsej by som popijal vodu k tomu a pil kvalitnejsieho menej
raz som spravil doma párty a nikdy viac, skurvený bordel. žehlička na mäse v ladničke, hajzlová kefa v cestovinách a podobné kúsky som našiel ráno...šetko som upratal ale na vodné na dvore som zabudol a zistil som to až ked sa ma pýtala mama prečo je v kýbli zrezaná flaša a divno smrdí...
tak ako @9 , upratať po poriadnej párty je na druhý deň riadna makačka (nemyslím zraz 5 kamarátov, ktorí popíjajú jednu fľašu vína)... pamaätám sa, ako me raz pozvali ku nám kamošov a o pol hodinu už v našom byte behali úplne cudzí ľudia- všetok odpad (a palacinky, ktoré si robili) hádzali von oknom a o pol 1 ráno nám zvonila polícia, že rušíme nočný pokoj a všetok odpad máme pozbierať. A ten zdemolovaný byt, no nikdy viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
dojdi zajtra k nam, bude na nasom dvojizbovom byte 30 ludi a vsetci idu chlastat. takze party sa spravi sama