hráva tu niekto na B. hru Path of exile? ak nie, tak je to free, rpg, single aj multiplayer, krasna grafika, lepšie ako Diablo III stiahnuť sa dá na ich oficialnej stránke , a kto by náhodou hral , nech mi napíše, btw. je tam aj pvp :p
@kosmiklove chichi - chacha, hratelnosť diabla je realne týždeň - dva, toto hram vyše mesiaca a som v pohode diablo stojí 50e, toto je free datadisk na diablo maš prejdený za 4 hodky a stojí 30e? toto má stály upgrade, ked si to zahraš tak uvidiš
@etelnair hlavne je tam možnosť hrať world online, hrať party, má to lepšie ohlasy ako D III , tu hru urobili ludia čo sa im diablo nepáčilo, bola aj na kickstartery
Tak je pravda, že hardcore Diablo hráči niektorý prešli radšej na PoE a má najrozvinutejší talent systém zo všetkých RPG hier, ale porovnávať grafiku s Diablom wut mate? r u crazy?
Obidve sú hardcore grindovačky, pri ktorých stráviš nespočetné hodiny
ano ked diablo prislo na trh. hral som ho asi pol roka a potom som s tym sekol pretoze obtiaznost na inferne bola moc vysoka, levely isli pomaly a sanca ze ti padne nejaky dobry predmet bola takmer nulova. aukcie boli na picu. predmety boli predrazene aj za niekolko miliard a niekedy trvalo aj den aby si naskrabal aspon 100 tisic...take bolo povodne diablo 3
datadisk a najnovsi patch pridava tolko veci ze ak pri tom stravis rok tak ta to neomrzi. ma vobec cenu ti tu pisat ako HODNE MOC sa to zmenilo po par upravach k lepsiemu?
a to este neni konec. caka sa na druhu sezonu a patch 2.1.2 a ktory ked som cital co vsetko prida tak si to zase pustim...
blizzard je blizzard a ten si necha za dobre hry hodne mastne zaplatit. to ze poe zadarmo z neho lepsiu hru nerobi
@jirikara ak ma len povodnu verziu a hral to niekedy pred 2 rokmi tak sa ani necudujem s kludnym svedomim ti mozem povedat ze ak si zahras diablo tak na PoE zabudnes
@gukol schvalne som sa prihlasil aby si videl moje postavy
toto je ináč moje druhé konto predtým som mal kúpené od kamoša a ten chuj mal nastavené, že žije v Anglicku a nedalo sa to zmeniť tak som sa nasral a kúpil si to znovu a vyšlo ma to nejak 22€ aj s dlc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
jedine hack&slash; rpg ktore sa moze rovnat diablu je torchlight 2
Obidve sú hardcore grindovačky, pri ktorých stráviš nespočetné hodiny
ano ked diablo prislo na trh. hral som ho asi pol roka a potom som s tym sekol pretoze obtiaznost na inferne bola moc vysoka, levely isli pomaly a sanca ze ti padne nejaky dobry predmet bola takmer nulova. aukcie boli na picu. predmety boli predrazene aj za niekolko miliard a niekedy trvalo aj den aby si naskrabal aspon 100 tisic...take bolo povodne diablo 3
datadisk a najnovsi patch pridava tolko veci ze ak pri tom stravis rok tak ta to neomrzi. ma vobec cenu ti tu pisat ako HODNE MOC sa to zmenilo po par upravach k lepsiemu?
a to este neni konec. caka sa na druhu sezonu a patch 2.1.2 a ktory ked som cital co vsetko prida tak si to zase pustim...
blizzard je blizzard a ten si necha za dobre hry hodne mastne zaplatit. to ze poe zadarmo z neho lepsiu hru nerobi
@kosmiklove ešte hrávaš? ked ano postni mi battle id
@gukol schvalne som sa prihlasil aby si videl moje postavy
Idem kuknut
Teba nejak moc baví ten Demon Hunter
toto je ináč moje druhé konto predtým som mal kúpené od kamoša a ten chuj mal nastavené, že žije v Anglicku a nedalo sa to zmeniť tak som sa nasral a kúpil si to znovu a vyšlo ma to nejak 22€ aj s dlc
najviac ma bavil DH a potom obcas vsetko okrem barbara a monka