Tak sa tes zo spoluziakmi nie? tiez sa zasmej. to je tak ako si jednotka a dostanes patku tak im to je smiestne. A zasa aj dobry student musi dostat patku ano. Ale zasa dobry student by nemal dostat patku. keby sa pripravoval na kazdu hodinu a ked zabudne tak by to mal ason na 3ku napisat si myslim.
ja ked dostanem 1 su vsetci prekvapeni a veru neviem prečo pretoze sa ucim tam priemerne,cize mavam casto 1 len to kazdemu nevyvalujem na oci,iba obcas...takze nejak tak...nech sa seci staraju o seba
Matrixcek tu ide o princip nechodis do skoly koli jednotkam ale koli vedomostiam ver mi ked nabehnes do prace nikoho tvojy vysvecko trapit nebude budu ich zaujimat tvoje kvality a preto by ta ta five stvat mala a zo zavistlivich ludi si nic nerob v zivote sa este vela krat stretnes aj s horsimi vecami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
To je normalka Teda my sme to robili iba na zakladnej, na strednej sa to uz nerobilo.
k tym tvojim spoluziakom len jedno Skodoradost
XXX, podte k tabuli. Ucili ste sa doma dokaz iracionalnosti odmocniny? Moja odpoved: Nie. OK, tak si sadnite.
Sadol som si a ona zrazu: tak to bude za 5.
Keby sa ma ta YUXDFKJADS spytala: "viete dokaz iracionalnosti odmocniny?", tak jej poviem ANO a napisem ho...
No a co, aj tak bola na konci jednicka.