Nemyslíte si, že väčšina Slovákov sú tzv. päťminútoví patrioti? Veď prehrávame v hokeji, raz vyhráme a hneď všetci tí čo nadávali sa stanú najväčšími národniarmi. Alebo teraz vo futbale. Málokto hovoril, že naši vyhrajú, ak ste povedali, že áno, tak
asi to je tým že človek má väčší pocit "národnej hrodosti" keď vyhrávame ako prehrávame...čo je celkom logické. To ale nesúvisí z pseudofanúšikmi ktorý len kydajú a keď vyhráme tak sú najväčší fanúšikovia...Ja futbal nesledujem ani ho nemám rád ale tak držím im palce keď už reprezentujú krajinu ktorú mám rád. A ako optimista verím že vyhrajú
Slovensku vo futbale nefandím vôbec a nejsom "5 minútový patriot" od začiatku som fandil ITA, no neviem, bohužial, niečo sa pokazilo ... V hokeji to je už iné ...
ja našim dôverujem - tipovala som, že vyhráme 3:1, napokon nám dali o gól viac.... a teraz s Holandskom vyhráme 2:1 a vôbec mi nebude ľúto, keď prehráme - naši predsa patria medzi šesticu najlepších európskych tímov, to je obrovský úspech a som na nich hrdá, lebo si to zaslúžia
ja futbal nesledujem a ani ma to doteraz nebavilo..to az ked sme zacali hrat mi..ale od zaciatku som si myslela ze nemame sancu a ze skoncime predposledny..ale ma prekvapili..klobuk dole
su taki co po cely rok nadavaju na slovensko, a ked dosiahne nejaky uspech ako napriklad teraz, tak prvi poskakuju na hlavnej pred velkoplosnou zabaleni v slovenskej vlajke..
ja som niekde cital ze mi by sme chceli byt majstri sveta vo vsetkom,,v hokeji,,futbale, v hadzanej, baskete, ale malokto si uvedomuje ze na to aky sme maly narod co sa tyka poctu obyvatelov a rozlohou krajiny, dokazeme viac ako ovela vacsie narody,,a to je na tom super, ale nas narod ma este jednu chybu- neustale sa musi za nieco bicovat,, a mysliet si ze sme najhorsi.. napriklad pesnicka od karpiny-slovensky narod je toho priklad,, nemci rozputali dve svetove vojny v ktorych zomreli miliony nevinnych ludi,, ale ziadny ani ten najveci dement by v nemecku nespravil taku pesnicku,, unas je to naopak stale si musime vraviet aky sme mi najhorsi,,najveci rasisiti,,xenofobi,,jak ublizujeme mensinam a podobne kydy,, je to divna vlastnost alebo co to je,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a netuším ako to je v iných krajinách. tuším všade rovnako alebo teda aspoň podľa temperamentu danej krajiny.
ja som zase tipoval, že Taliani nás vyprášiaa 5-10:0